Başkan Kocaoğlu vatandaşa fırça atıp programı terk etti/Video...

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması öncesinde kürsüye çıkan CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ''Recep Tayyip Erdoğan'' sloganlarını beğenmeyince vatandaşa fırça atıp programı terk etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ortaklığında hayata geçirilen toplu taşıma sistemi İZBAN’ın Selçuk hattının açılış töreni sırasında Başbakan Yıldırım Binali Yıldırım’dan önce kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu skandala neden oldu.

Konuşması sırasında tören alanında toplanan vatandaşların ''Recep Tayyip Erdoğan'' şeklinde sloganlar atamasına sinirlenen Kocaoğlu, vatandaşlar fırça atıp ''Adam gibi durun'' dedi.

''ADAM OLUN''

Aziz Kocaoğlu da konuşmaya “Bu projenin anası da babası da İzmir Büyükşehir Belediyesi’dir, uygulayıcısı Başbakan’dır. Ayıptır, ayıptır, bu yaptığınız 40’ı geçti. Bu yaptığınız kırkı geçti. Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşıyım. Ben sizlerin oylarıyla, yüzde 56 oy almış belediye başkanınızım. Siz nezaket kuralları içinde beni dinlemek zorundasınız. Bu proje Sayın Başbakanımız kadar benim projemdir. Buna göre davranılması ve adam gibi durulması gerekmektedir. Adam gibi durmaya çağırıyorum, adam gibi durun, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Başkan Kocaoğlu, konuşmasının ardından töreni terk etti.

Başkan Kocaoğlu vatandaşa fırça atıp programı terk etti/Video... ile ilgili etiketler Aziz Kocaoğlu İzmir CHP vatandaşa fırça attı terk etti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.