Başbakan'ın Atatürk'ün ruhuna okuduğu Fatiha, radikal solcuları rahatsız etti! / VİDEO

Yüksek Askeri Şura toplantısı öncesi YAŞ üyelerinin Anıtkabir ziyaretinde dikkat çeken anlar yaşandı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura üyeleri, bu sabah, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Başbakan Yıldırım, Anıtkabir'de Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesi önünde saygı duruşunda bulunurken Fatiha suresini okudu.

Binali Yıldırım'ın Atatürk'ün mozolesi önünde dua okuması, radikal solcuları rahatsız ederken, "soL Haber" isimli haber sitesi olayı "Anıtkabir'de şimdi de dua..." başlığı ile tepkisel bir yaklaşımla okurlarına duyurdu.

Ekran_Resmi_2017-08-02_14.20.45

Mustafa Kemal Atatürk'ü putlaştıran "putperest solcular"dan da sosyal medyada olayla ilgili benzer yorumlar geldi.

İSMAİL SAYMAZ'DAN DUA TEPKİSİNE ELEŞTİRİ

Radikal solcuların bu tepkilerine yine sosyal medyadan eleştiriler de yapıldı. Bazı Twitter kullanıcıları Atatürk'ün dua eden görüntülerini paylaşarak, Anıtkabir'de dua edilmesinin garipsenebilecek bir olay olmadığını vurguladı.

Ekran_Resmi_2017-08-02_14.21.49

Başbakan Yıldırım'a yönelik tepkilere bir yanıt da Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz'dan geldi.

Sosyal medyada, "Başbakan Binali Yıldırım'ın Anıtkabir'de dua etmesinin nesi garip?" sorusunu yönelten İsmail Saymaz, Anıtkabir'i ziyaret eden binlerce insanın da tıpkı Başbakan gibi Atatürk'ün mozolesi önünde dua ettiğini hatırlattı.

Başbakan'ın Atatürk'ün ruhuna okuduğu Fatiha, radikal solcuları rahatsız etti! / VİDEO ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Anıtkabir Binali Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.