Başbakan'dan flaş açıklama! Erbil'e uçuş yasağı kalktı...

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başbakan Yıldırım, dövizdeki dalgalanmayla ilgili olarak "Kurlardaki değişkenlik geçici durumdur. Zaman zaman dalgalanmalar olabilir. Bunların etkileri sınırlı ve geçicidir. Asıl olan orta ve uzun vadede ekonominin sağlıklı bir şekilde işlemesidir. Tüm makro ekonomik göstergelerimiz gayet iyidir. Bu yıl kurulan şirket sayısı artmış vaziyette. Herhangi bir tereddüte mahal yok" dedi.

"PATRIOT'LAR S-400'LERE ALTERNATİF DEĞİL"

"NATO'nun sınırları Türkiye'nin güney sınırlarından başlıyor" diyen Yıldırım, "ABD Suriye bölgesinde bir takım yanlışlarına rağmen halen müttefikimizdir. Patriot'lar ve NATO'yla uyumlu savunma sistemlerine yönelik çalışmamız devam edecek. Onlar S 400'ün alternatifi değildir" diye konuştu.

FETÖ BORSASI İDDİASI

AK Parti'li Şamil Tayyar'ın 'FETÖ borsası kuruldu' iddiasıyla ilgili açıklama yapan Yıldırım, "Kuşku varsa yargıya intikal ettirilmeli. Hassasiyet gösterilen bu konuda daha dikkatli olunmalı. FETÖ konusunda en ufak bir iddiayı es geçmemiz söz konusu değil" dedi.

ERBİL'E UÇUŞ YASAĞI KALKTI

Başbakan, "Bir şekilde tasvip etmediğimiz Kuzey Irak refarandumu sonrasında hava sahası kapanmıştı. Irak merkezi hükümeti hava sahasını açtı. Biz de aynı doğrultuda hava sahasını bugün itibariyle açıyoruz. Erbili kapsayacak, Süleymaniye bu uygulamanın dışında olacak" dedi.

Başbakan'dan flaş açıklama! Erbil'e uçuş yasağı kalktı... ile ilgili etiketler canlı yayın Başbakan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.