Başbakan Yıldırım: Lafla millilik olmaz!

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Tekirdağ il kongresinde konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmalarından satır başları;

İlk büyük kongremizi gerçekleştiriyoruz. Adım adım Anadoluyu gezerek kongremizi gerçekleştiriyoruz.

Sizin Tekirdağ'da güzel bir sözünüz var, 'menzile giden yol seni menzilden ayırmaz' yol menzilin bir parçasıdır. Biz hedefe giden yolda gece gündüz yürüyoruz.

Kendini bilmez milletvekili diyor ki PYD terör örgütü değildir diyor. Siviller hayatını kaybetmiş 40 yıldır milletimizin başına dert olmuş. Aynı soysuzlar PYD, YPG hepsi aynı. Millet düşmanlarıyla yola gitmek Tekirdağ yakışmaz.

Kılıçdaroğlu bugün konuşuyor. Diyor ki Milli Eğitimimiz Milli olacak, Afrin Harekatı Milli olacak. Biz buna karşı mıyız? Lafla millilik olunmaz. Millilik Afrin'de teröristlerin başına bomba gibi düşmekle olur.

Bundan sonra hiçbir vesayet odağı ülkemizi kutlu yürüyüşünden döndüremeyecek.

Zeytin Dalı Harekatı zulme maruz kalan kardeşlerimizin kurtarılma harekatıdır.

Bazılarının AK Parti'ye olan düşmanlığı o kadar artmış ki... Ak olana kara demekten geri durmuyorlar. PKK, PYD hepsi aynı yolun yolcusudur. Bunlar öldürme üzerine programlanmışlardır. Hiçbir kutsalları yoktur. Kendilerini gizlemeye çalışıyorlar ama bunu aziz millet yutmaz.

Başbakan Yıldırım: Lafla millilik olmaz! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Tekirdağ Başbakan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.