Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'nun televizyon davetine yanıt!

Başbakan Binali Yıldırım, Bitlis'teki Gökmeydan'da halka seslendi.

Bitlis'te vatandaşlara seslenen Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ elebaşının yıllardır Said-i Nursi'yi sömürdüğünü söyleyerek "Sağ olsaydı seni yanına yanıştırır mıydı, sen onun tırnağı bile olamazsın" dedi

SAİD-İ NURSİ YAŞASAYDI SENİN YANINA SOKMAZDI

Pensilvanya'daki hain FETÖ elebaşısı, Said-i Nursi'nin tırnağı bile olamaz. Said-i Nursi yaşasaydı, bunu yanına sokmazdı. Nitekim o hain ne dedi, "Said-i Nursi'nin yanına Kürt olduğu için gitmedim" diyer. Bu kadar alçak. Said-i Nursi'nin yanına gitmiyorsun ama yıllardır onu istismar ediyorsun. Bu FETÖ denen hain örgüt PKK ile ikizdir, kardeştir. Biri Said-i Nursi'ye ihanet etti, diğeri de Kürt kardeşlerimize ihanet etti. Bunlar 15 Temmuz akşamı beraber çalıştı. O akşam PKK, Kandil'den diyor ki, "Askerlere saldımayın, onlar darbe yapacak". Darbe püskürtülünce, hainler tek tek yakalanınca Kandil'den yeni mesaj geldi: Askerlere saldırı serbest. İşte bu alçaklar, PKK ve FETÖ 16 Nisan'da hayır oyu için çalışıyorlar.

SAİD-İ NURSİ NEDEN MENDERES VE DEMOKRAT PARTİ'Yİ DESTEKLEDİ?

Said-i Nursi'ye ihanet eden FETÖ'ye, Kürt kardeşlerimize ihanet eden, Türk-Kürt demeden katleden PKK'ya gereken cevabı vermeye hazır mı? Said-i Nursi'ye soruyorlar, "Neden Demokrat Parti'yi, Adnan Menderes'i destekliyorsunuz" diyor. Diyor ki, "Eğer Demokrat Parti düşerse vesayet gelir. Kur'an için, İslamiyet için Demokrat Parti'yi destekliyorum". Bitlis şer odaklarına katılan CHP'nin yöneticilerine cevabı verecek. Bitlis evet diyecek, bir dönemin kapılarını kapatıp, inşallah yeni bir dönemin aydınık kapılarını aralayacak.

ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN FIRSAT BULUNCA HİZMET YAPIYORUZ

14 yıldır sizlere hizmet üretiyoruz. Bir yandan hizmet yapıyoruz ama bir yandan da şeytan taşlıyoruz. Şeytan taşlamaktan fırsat buldukça hizmet yapıyoruz. Biz iş yapalım dedikçe, onlar hep olmaz dediler, hep hayır dediler. Yol, tünel, köprü yapalım dedikçe hayır dediler hep engel koydular. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle artık bu engelleri tamamen ortadan kaldırıyoruz. Siz doğrudan sandıkta Cumhurbaşkanını da seçeceksiniz, hükümete de karar vereceksiniz. Meclis'i seçeceksiniz. Sizin seçtiklerinize artık kimse karışamayacak. Kimse burnunu sokamayacak. 5 yıl boyunca güçlü hükümetler hizmet üretecek, iş üretecik bahane üretmeyecek. 5 yıl sonra beğenirseniz yine seçeceksiniz, ama üçüncü sefer yok. En fazla 10 yıl. Ondan sonra değiştireceksiniz.

"NEYİ TARTIŞACAĞIZ!"

"Kılıçdaroğlu çıkmış bu anayasa değişikliğinde ne yoksa ondan bahsediyor. 'Yalan diyorsun' deyince de 'Televizyonlara çıkıp, tartışalım' diyor. Neyi tartışacağız kardeşim, neyi? Açıp şu anayasa değişikliğini bile okumamışsın, neyi getirdiğini bile bilmiyorsun. Onu bir tarafa bırakıp tartışalım diyorsun. Ömrünüz konuşarak, tartışarak geçti. Bizim tartışacak vaktimiz yok. Millet hizmet bekliyor, millet iş bekliyor, millet ülkenin koşar adımlarla gitmesini bekliyor."

KÜRTLÜĞÜNÜZLE DE İFTİHAR EDİN AYYILDIZLI BAYRAĞIMIZLA DA

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tek adam diyor. Aynaya bak aynaya. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ile Türkiye'nin bekleyen birçok sorununa köklü çözüm geliyor. Ekonomi şaha kalkacak Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Zazaların herkes başımızın tacı olacak, hepsi birinci sınıf vatandaş olacak. Kürtlüğünüzle iftihar edin. Kürtlüğünüz sizin herhangi bir eksikliğiniz değildir. Ama bir şeyle daha iftihar edin, ayyıldızlı bayrağımızla da iftihar edelim. Sallayın bayrakları, alçak PKK görsün bunları. Hem Kürtlüğümüzle iftihar edeceğiz hem de devletimizle, Türkiye Cumhuriyetimizle iftihar edeceğiz. Çünkü biz bin yıldır bu topraktayız. Savaşta, neşete, tasada beraber olduk. Bundan sonra da beraber olacağız. Aramızı bölmeye çalışan bu alçak terör örgütünü aramızdan söküp atacağız inşallah.

HDP'LİLER ŞEHİRLERİMİZİ HARABEYE ÇEVİRDİLER

Kürsü işgal eden, Meclis'i işgal eden, kimseyi konuşturmayan sizsiniz ey CHP'liler. Yeni sistemde Meclis'in gücü ve etkisi daha da artıyor. CHP bir de tutturmuş, Cumhurbaşkanı Meclis'i feshedecek diyor. Yok böyle bir şey, tamamen yalan. Cumhurbaşkanı Meclis'i seçime götürebilir. Eğer seçim kararı alırsa kendisi de gidiyor. Çünkü seçim aynı anda oluyor, aynı gün oluyor. Eğer Meclis de seçim kararı alırsa bu sefer Cumhurbaşkanı ve Meclis gidiyor. Dolayısıyla bu sistem anlaşma getiriyor. Bizim artık konuşacak vaktimiz yok, millet iş bekliyor. Millet ülkenin koşar adımlarla gitmesini bekliyor. Bu HDP'nin durumunu anlatmaya bile gerek yok. Bunlar geldi dediler ki, "Biz artık Türkiye partisi olduk, bölgenin sorunlarını çözeceğiz, Kürtlerin dertlerine derman olacağız" Ama 7 Haziran'dan sonra gidip, Kandil'e teslim oldular. Size ihanet ettiler. Sırtlarını terör örgütlerine, Avrupa'ya dayadılar. Anayasayı, yasaları yok saydılar. Şehirlere çukurlar kazdılar. Şehirlerimizi tarumar ettiler. Yıktılar, harabeye çevirdiler.

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'nun televizyon davetine yanıt! ile ilgili etiketler Bitlis Başbakan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.