Barcelona saldırısının ardındaki isim Driss Oukabir'in son paylaşımı!

Barselona'daki en az 13 kişinin ölümüne neden olan dünkü saldırının ardından gözaltına alınan Driss Oukabir'in hesabında, silahlı fotoğraf ve "ölüm" mesajları dikkat çekti.

Facebook'taki "Driss Oukabir Soprano" adıyla açılmış hesapta, Oukabir'in gözaltına alınmasından saatler sonra, (TSİ 04:00 dolayında) Muerte Muerte Muerte Por qué tienen miedo a la muerte (Ölüm Ölüm Ölüm... Ölümden neden korkuyorlar?) sözleri paylaşıldı.

driss_oukabir3

Facebook hesabında ayrıca, 30 Mayıs'ta yapılan bir paylaşımda otomatik silahla çekilmiş bir fotoğraf ve Arapça “Eğer Arap işgalciye saygı duymazsan...” yazısı dikkat çekti.

driss_oukabir2

Oukabir'in Facebook hesabında, memleketi "Fas, Nador" olarak belirtiliyor ve "Muhammed Premier Oujda Üniversitesi"nde okuduğu belirtiliyor

Barcelona saldırısının ardındaki isim Driss Oukabir'in son paylaşımı! ile ilgili etiketler Facebook driss oukabir barcelona saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.