Barcelona Dembele ve Coutinho açıklaması

Transfer döneminin son günlerine yaklaşırken Barcelona'dan flaş bir açıklama geldi. Katalan devi, Coutinho ve Dembele transferlerini bitirmek üzere...

İspanya La Liga takımlarından Barcelona’nın Genel Menajeri Pep Segura, Liverpool’dan Philippe Coutinho ve Borussia Dortmund’dan Ousmane Dembele transferlerinde sona yaklaştıklarını dile getirdi.

Neymar’ın 222 milyon euro’ya PSG’ye transfer olmasının ardından Brezilyalı yıldızın boşluğunu doldurmaya çalışan Katalan devi, Liverpool ve Borussia Dortmund’un gözde futbolcularını kapmak üzere.

RAC1’e konuşan Barcelona yöneticisi Segura, “Coutinho ve Dembele transferinde anlaşmaya çok yakınız. Umarım kısa süre içerisinde Barcelona formasını giyecekler. Anlaşmaya kadar kesin bir şey diyemem” ifadelerini kullandı.

Barcelona’nın Coutinho için 118 milyon euro, Dembele için 90 milyon euro civarında bir teklif yaptığı iddia ediliyordu.

Barcelona Dembele ve Coutinho açıklaması ile ilgili etiketler Barcelona Transfer Neymar dembele coutinho Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.