Barcelona anrenmanında şok: Neymar tekme-tokat kavga etti! / VİDEO

Son zamanlarda PSG'ye transfer olacağı iddialarıyla dünya futbol gündemini sarsan Neymar, dün yeni transfer Nelson Semedo ile tartıştıktan sonra antrenmanı yarıda bırakarak ayrıldı.

Sezon öncesi hazırlıklarını ABD'de sürdüren Barcelona'da kavga şoku yaşandı. Antrenman sırasında Neymar, takımın yeni transferi Semedo'ya saldırdı.

Çılgına dönen Neymar'ı arkadaşları tutmaya çalışsa da Brezilyalı, Semedo'ya fiziki saldırıda bulundu. Semedo da karşılık verince gerginlik uzadı. Daha sonra ikiliyi ayırdılar. Neymar üstündeki yeleği fırlattı ve ardından yerdeki topa vurdu. Daha sonra antrenman sahasını terk etti.

PSG'ye gideceği konuşulan Neymar'ın bu durum nedeniyle psikolojik olarak zor günler yaşadığı öne sürüldü. Barcelona'nın bu olay sonrası herhangi bir yaptırımda bulunup bulunmayacağı merak konusu.

İşte o görüntüler...

Barcelona anrenmanında şok: Neymar tekme-tokat kavga etti! / VİDEO ile ilgili etiketler Barcelona Neymar Arda Turan Kavga Tokat semedo tartışma tekme yumruk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.