Barcelona son dakika penaltısıyla zor kurtuldu!

Leganes'i Camp Nou'da konuk eden Barcelona Messi'nin son dakikada attığı penaltı golüyle 2-1 kazanmayı başardı.

İspanya Ligi La Liga'da Barcelona son dakikada 3 puanı aldı. Camp Nou'da Leganes'i konuk eden Katalanlar, henüz 4. dakikada Luis Suarez'in sol kanattan taşıdığı topu Messi ile filelere göndermeyi başarıd. Öne geçtikten sonra tempoyu biraz düşüren Barcelona, pas yaparak oyunun kontrolünü elinden bırakmadı ve soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda daha cesur bir oyun sergileyen Leganes, üst üste ataklarla Ter Stegen'e zor anlar yaşattı. Konuk ekip, sağlı sollu ataklarla geldiği bölümde aradığı gole 71. dakikada kavuştu. Ceza sahası içinde topla buluşan Unai Lopez, golü atmayı başardı.

Yediği beraberlik golünün ardından tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen Barcelona, Leganes'in katı savunması karşısında zorlandı. Dakikalar 90'ı gösterdiğinde Camp Nou'da umutlar tükenmek üzereydi ancak kazanılan penaltı, Katalan taraftara adeta hayat aşıladı. Topun başına geçen Messi, yaptığı şık vuruşla takımını bir kez daha önce geçirdi ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

Barcelona, bu galibiyetle puanını 51'e yükseltirken; Leganes, 18 puanda kaldı.

Barcelona son dakika penaltısıyla zor kurtuldu! ile ilgili etiketler Barcelona Lionel Messi leganes 2-1 penaltı maç sonucu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.