Barca, yeni Iniesta'sını buldu!

Gremio, 30 milyon Euro bonservis ve 10 milyon Euro bonuslar karşılığında Barcelona ile anlaştı.

Barcelona, Brezilyalı Arthur'un transferi için kulübü Gremio ile anlaştı. 21 yaşındaki futbolcunun Barcelona takımında Andres Iniesta'nın görevlerini üstlenmesi bekleniyor.

İspanyol basınına göre, Barcelona'nın Güney Amerika temsilcisi Andre Cury, Porto Alegre'de Gremio Başkanı Romildo Bozan, Futbol Direktörü Andre Zanottave avukat Bagriel Vieira ile masaya oturdu. Gremio yetkilileri, 30 milyon Euro bonservis ve 10 milyon Euro bonuslar karşılığında Arthur'u Barcelona'ya göndermeyi kabul etti.
Bonuslar içinden 5 milyon Euro Arthur'un Barcelona'daki maç sayısına göre, 5 milyon Euro da futbolcunun Barcelona'daki ilk sözleşme yenilmesinde ödenecek.

Bu görüşmede açıklağa kavuşmayan tek konu, Arthur'un ne zaman Barcelona'ya geleceği olarak kaldı. Grmio, futbolcunun Dünya Kupası'nın ardından hemen Avrupa'nın yolunu tutmasını istemiyor. Sezonu tamamlayıp Ocak 2019'da bırakmak istiyor.

Arthur, 29 Kasım'da oynanan Copa Libertadores finalinden beri sakat.

Barca, yeni Iniesta'sını buldu! ile ilgili etiketler Barcelona
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.