Havuç'u canlandıracak olan Baran Erdoğan kimdir?

Kanal D'de yayınlanan Çocuklar Duymasın'ı yeni Havuç'u Baran Erdoğan kimdir? 1986 yılında Ankara'da dünyaya gelen oyuncu Müjdar Gezen Actor Studio'dan mezun oldu. 2010 yılında yaylınlanan Yahşi Cazibe dizide oynadı. Daha sonra 'Kanıt' dizisinin 2011 yılında yayınlanan 2. sezonunda rol aldı. Furkan Kızılay'ın canlandırdığı karakteri kimin oynayacağı merak ediliyordu. Nihayet belli oldu. Vatandaşlarımızın merak ettiği sorulara cevap bulmaya çalıştık. Peki, Baran Erdoğan kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Havuç mu olacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Vatandaşlarımızın merak ettiği Baran Erdoğan kimdir? Oyuncu Baran Erdoğan’ın hayat vereceği Havuç eve gelmeden önce de adından bir hayli söz ettirmişti. Vatandaşlarımızın merak ettiği soruların cevaplarını derledik. Furkan Kızılay'ın oynadığı Havuç karakterini kimin oynayacağı merak ediliyordu. Merak edilenleri derledik. Bir süredir kendisinden haber alınamayan Havuç’a ulaşan Meltem ve Haluk rahat bir nefes alsalar da hiçbir şey gözüktüğü gibi olmayacaktır. Havucun gelmesi ise bambaşka olayların yaşanmasına sebep olacaktır. Peki, Baran Erdoğan kimdir? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Havuç mu olacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

baran_erdogan_kimdirsds

HAVUÇ'U CANLANDIRACAK BARAN ERDOĞAN KİMDİR?

Baran Erdoğan, 1986 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Actor Studio Mezunu olan Erdoğan, 2010 yılında yaylınlanan Yahşi Cazibe dizide oynadı. Daha sonra 'Kanıt' dizisinin 2011 yılında yayınlanan 2. sezonunda rol aldı. Aynı yıl Oya Başar, Şafak Sezer, Evrim Akın gibi isimlerin başrolünü oynadığı Alemin Kralı adlı dizide oynadı. 2014 yılında yayınlanan Hayat Yolunda adlı dizide rol aldı. 2014 yılında vizyona giren Piyasadan Büyük Alacağımız Var adlı filmde Kadir karakterine hayat verdi. Başrolde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı Kocan Kadar Konuş: Diriliş adlı filmde ise 'Tolga' karakterini canlandırdı.

Baran Can Erdoğan, Çocuklar Duymasın adlı dizide 'Havuç' karakterini canlandıracak.

havuc_kimdir_baran_dafaf

ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Havuç dönüyor; tüm aile bir araya geliyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de!

Haluk ile Meltem, Tutku'dan tamamen kurtulmaya çalışırlar. İkili ilişkilerinde verdikler bu büyük sınav sonrası derin bir nefes alırlar. Ailelerinin üzerindeki kara bulutları dağıtmaya çalışan Haluk ile Meltem'i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Zira Haluk ile Meltem'e sürpriz yapan kişi oğulları Havuç'tur.

16. BÖLÜM ÖZETİ

Çocuklar Duymasın 16. Bölümde; Haluk'tan ayrılma kararı alan Meltem geri adım mı atıyor? Haluk'u kıskanan ve onsuz hayatına alışamayan Meltem nasıl bir hamle yapacak?

Çocuklar Duymasın son bölümde Haluk ve Meltem'in ayrılık kararı herkesi derinden etkilemişti. Meltem, gözyaşları ile açıkladığı boşanma kararının ardından çok zaman geçmeden Haluk'u özlemeye başlar. Meltem'in kararına saygı duyup, evden ayrılan Haluk ise merak konusu olur. Meltem'in yöneticilerinden Arda Bey ve Haluk'un fotoğrafı ise olay olur. Haluk'un yanlarında kızlarla çekilmiş fotoğrafını gören Meltem içten içe onu kıskanmaya başlar. Haluk'suz da yaşayabileceğini söyleyen Meltem için ayrılık kararı hiç de kolay olmayacaktır.

17.BÖLÜM ÖZETİ

Çocuklar Duymasın 17. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, Haluk'tan ayrılma kararı aldığına pişman oluyor ancak Haluk cephesinde beklenmedik gelişmeler yaşanmaya başlıyor!

Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında şok eden gelişme! Haluk'tan ayrılma kararı alan Meltem kısa sürede pişman oluyor ve Haluk'u tekrar eve dönmeye ikna etmek istiyor. Haluk cephesinde ise İrem'in arkadaşı Tutku'dan gelen hamle tüm dengeleri değiştiriyor!

tamer_karadagl_kimdir

TAMER KARADAĞLI KİMDİR?

Tamer Karadağlı, 24 Mayıs 1967 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır.

İlkokula başlamadan önce ailesi ile birlikte ABD’ye yerleşen Tamer Karadağlı, İlköğrenimine Amerika’da başladı, Lise yıllarına kadar Amerika’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye döndü ve TED Ankara Koleji’ne yazıldı.

Kendi deyimiyle, Türkiye’ye geldigi ilk yıllar biraz zor geçti ve dayanamayıp Amerika’ya döndü. Karadağlı lise son sınıfta Türkiye’ye kesin dönüş yaptı ve Çankaya Lisesi’nden mezun oldu.

Sinema sevdası o yıllarda başladı. Daha sonra Bilkent Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

İlk kez bir filmde 1993 senesinde oynadı.

TRT‘de yıllarca oynayan “Ferhunde Hanımlar” dizisinde Dr. Selçuk rolü ile ünlendi.

Üniversite yıllarında başladığı dublaj işini de başarı ile devam ettirdi. Robert De Niro, Marlon Brando‘nun gençliği, Al Pacino, Antonio Banderas, Michael Madsen, Kevin Kostner, Clint Eastwood, Mel Gibson, George Clooney gibi sanatçıları seslendirdi.

1200 bölüm süren "Ferhunde Hanımlar" dizisindeki Dr. Selçuk rolünden sonra ki en önemli işi “Çocuklar Duymasın” isimli tv dizisindeki “TAŞ FIRIN” Haluk rolüydü.

İyi seviyede İngilizce bilen Tamer Karadağlı, 8 farklı İngilizce lehçesini konuşabilmektedir.

Tamer Karadağlı, 2002 senesinde evlendiği Arzu Balkan ile 2007 senesinde boşandı. 2 Temmuz 2006’da kızları Zeyno dünyaya geldi.

ROL ALDIĞI PROJELER

Çocuklar Duymasın – 2017

Pamuk Prens – 2016

Acayip Hikayeler – 2012

Adım Bayram Bayram – 2011

Çocuklar Duymasın – 2010

Sağlık Olsun – 2009

Ah Kalbim- 2009

Son Ağa – 2008

Kiralık Oda – 2008

Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım – 2007

Fedai – 2007

Living & Dying – 2007

Ben Fazla Kalmayacağım – 2007

Sınavdan Sonra – 2006

Hayatım Sana Feda – 2006

Arka Sokaklar – 2006

Beyza’nın Kadınları – 2005

Şans Kapıyı Kırınca – 2004

Yağmur Zamanı – 2004

Bir Tutam Baharat – 2003

En Son Babalar Duyar – 2002

Çocuklar Duymasın – 2002

Nasıl Evde Kaldım – 2001

Artık Sevmeyeceğim – 2000

Sarı Evin Esrarı – 2000

Şaşı Felek Çıkmazı – 2000

Demir Leblebi – 1999

Babam Olur musun? – 1999

Ferhunde Hanımlar – 1993

pnar_altug_kimdir

PINAR ALTUĞ KİMDİR?

2 Eylül 1974 doğumludur. Liseyi Saint Benoît Fransız Lisesi"ni bitirdi. 1994′de Miss Turkey seçildi.Pınar Altuğ, çocuklar duymasın adlı dizide tanındı ve türk halkının sevdiği bir isim haline geldi.

Mankenlik kariyerine henüz lise ikinci sınıftayken başladı. 17 yaşındayken babası vefat etti. Liseden mezun olduktan sonra İstanbul’da İşletme bölümünü okudu.

21 yaşındayken ”Miss Turkey” adlı yarışmada birinci olarak adını iyiden iyiye duyurmaya başladı. Türkiye güzeli seçildikten sonra öğrenimini yarıda bıraktı. Sunuculuk kariyeri 1995 yılında magazin programları sunmasıyla başladı.

Asıl çıkışını 2002 yılında yayınlanan ”Çocuklar Duymasın” adlı dizide canlandırdığı Meltem karakteriyle yaptı.

Dizi Türkiye’de izlenme rekorları kırdı ve 2005 yılına kadar yayınlanmaya devam etti. Meltem karakteriyle şöhreti yakaladı ve büyük firmaların reklam yüzü oldu.

2008 yılında Yağmur Atacan ile evlendi. Yaş farkı nedeniyle bu evlilik uzun süre konuşuldu.

Pınar Altuğ kimdir

EVLİLİKLERİ

1.evliliği: Umut Elçioğlu ile 2000 yılında evlendi, 25 Eylül 2005 tarihinde boşandı.

2.evliliği: Yağmur Atacan ile 2008 yılında evlendi. Su Atacan (d. 27 Ocak 2009) adında bir kız çocukları var.

SUNUCULUK YAPTIĞI PROGRAMLAR

1999 – Pınar’ın Yemek Zevki

2004 – Türkiye’nin Yıldızları

2007 – Sizi Böyle Alalım

2007 – Bir Dilek Tut

2007 – Mucizeler Gecesi

2008 – Pınarın Günlüğü

2009 – Bir Şarkısın Sen

2012 – Bir Şarkısın Sen

FİLMLERİ

1999 – Kurt Kapanı

2001 – Çocuklar Duymasın

2002 – Reyting Hamdi

2004 – Omuz Omuza

2005 – Davetsiz Misafir

2006 – İlk Aşkım

2006 – Deli Dolu

2009 – Aile Reisi

2010 – Çocuklar Duymasın

Havuç'u canlandıracak olan Baran Erdoğan kimdir? ile ilgili etiketler Baran Erdoğan Çocuklar Duymasın kimdir havuç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.