Hafsa Hatun ölecek mi?

Diriliş'in yeni bölümü yine heyecan dolu olacak. Diriliş'te Hafsa Hatun ölecek mi? TRT 1 ekranlarında her çarşamba ekranlara gelen Diriliş'te heyecan dolu bir bölüm geliyor. Titan ve paralı askerleri Çavdar obasının çıkışına baskın yapar ve Aslıhan hatun ile Hafsa hatunu pusuya düşürür. Alpler paralı askerle karşısında duramaz ve hepsi şehit olur.Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 106.bölümü 14Şubat çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak. Peki, Hafsa Hatun ölecek mi? Tarihte nasıl öldü? Gerçekten var mıydı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Diriliş Ertuğrul yine heyecan dolu bir bölüm ile ekranlara gelecek. Vatandaşlarımız gelecek bölümde olanları merakla araştırmakta. 106. bölüm 14 Şubat çarşamba günü TRT 1 ekranlara gelecek. Başrollerinde, Hülya Darcan, Engin Altan Düzyatan ve Esra Bilgiç'in oynadığı dizi ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz... Peki, Hafsa Hatun ölecek mi? Tarihte nasıl öldü? Gerçekten var mıydı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

BamsAnAn_eAi_Hafsa_Hatun_Alecek_mi_GerAekte_nasAl_AldA_Hafsa_Hatun_tarihte_var_mAydA_iAerik

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA HAFTA HATUN ÖLÜYOR MU?

Titan ve paralı askerleri Çavdar obasının çıkışına baskın yapar ve Aslıhan hatun ile Hafsa hatunu pusuya düşürür. Alpler paralı askerle karşısında duramaz ve hepsi şehit olur.

Peki Aslıhan Hatun ile Hafsa Hatun kurtulacak mı? Diğer sahnelerde de anlaşılacağı üzere ikiside ölmeyecektir. Zira gerçek hayatta da hamile olan Hafsa hatun yani Burçin Abdullah diziye bu şekilde devam edecek.

BamsAnAn_eAi_Hafsa_Hatun_Alecek_mi_GerAekte_nasAl_AldA_Hafsa_Hatun_tarihte_var_mAydAsafs

DİRİLİŞ "ERTUĞRUL" KONUSU NE?

Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüler. Çetin geçen koşullarda Karacadağ sınırlarına kadar ilerleyen Kayıları burada bambaşka bir dünya bekliyordu. Yeni yurtları onlara farklı bir iklim, farklı topraklar ve farklı insanlar sunacaktı. Ertuğrul Bey, kutlu davasına giden yolda daha güçlü ve daha acımasız düşmanları olacağının farkındaydı. Peki, yeni düşmanlarını alt edebilmek için kılıcının keskinliği yetecek miydi?

Ertuğrul Bey artık başka bir dünyadaydı. Ve bu dünya da at koşturmak daha çok akıl, cesaret ve sabır istiyordu. Karşısına daha güçlü ve daha acımasız olarak çıkan Tapınakçılar, Ertuğrul Bey’i zafer için yeni yöntemler bulmaya zorlayacaktı. Zira Tapınakçıların gizli eli olan Simon bir kılıç darbesiyle öldürülemeyecek kadar zeki ve güçlüydü. Üstelik Simon yalnız da olmayacaktı. Ertuğrul Bey, Simon’a destek olan Müslümanları öğrendiğinde ne yapacaktı? Ertuğrul Bey, kılıçların sustuğu, akıl oyunlarının konuştuğu bir cehennemin içindeydi. Peki, aklı onu bu cehennemin ateşinden koruyabilecek miydi?

Karacadağ etekleri birçok Türkmen Obasına yurt olmuştu. Fakat aslen Tatar olan Çavdaroğlu Obası, aralarında en güçlü olanlarıydı. Bu güçlerini ise başarısızlığa tahammülü olmayan ve obayı demir yumrukla yöneten Candar Bey’den alıyorlardı. İktidarını yıllarca koruyan Candar Bey, en büyük imtihanını evlatlarıyla verecekti. Candar Bey’in büyük oğlu Ural’ın ihtirası obanın kaderini belirleyecekti. Çavdaroğlu ve Kayı Obası arasında yaşanacak gerilimi Candar Bey’in hamleleri durdurabilecek miydi? Ertuğrul Bey, Çavdaroğlu Obasından hiç beklemediği teklifler ve tehditler alacaktı. Peki, Kayılar ve Çavdaroğulları’nın yolu nerede ve nasıl kesişecekti? Ertuğrul’un vereceği her karar hem obanın kadınları hem de beyleri için yeni sonuçlara gebeydi.

Ertuğrul artık obanın beyi olmuştu. Obada yeni sorunlar baş göstermişti. Göç yolunda yorgun düşen Kayılar ülküleri ve nefisleri arasında sıkışıp kalmıştı. Onlar için bu imtihan hiç kolay olmayacaktı. Dışarıda düşmanlarıyla mücadele veren Ertuğrul Bey’i içerde ise yeni sorunlar bekliyordu. Göç yolunda sevdiklerinden ayrı düşen ve kıtlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kayılar birliklerini koruyabilecekler miydi?
İhanet, ihtiras ve akıl oyunlarıyla yüz yüze gelen Ertuğrul için tek hedef vardı. Bir milletin dirilişine vesile olmak…

BamsAnAn_eAi_Hafsa_Hatun_Alecek_mi_GerAekte_nasAl_AldA_Hafsa_Hatun_tarihte_var_mAydAsfasfas

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

26 Temmuz, 1979 yılında dünyaya gelen Engin Altan Düzyatan İzmirlidir. Asıl kökeni Arnavut olan Engin Altan Düzyatan dizi oyuncusu ve sunucudur.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Engin Altan Düzyatan ilk olarak Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almış

İlk olarak 2002 yılında Koçum Benim adlı dizi ile televizyon ekranlarına çıkan Engin Altan Düzyatan oyunculuğu ile yapımcıların dikkatini çekmiş 2005 yılında Kalbin Zamanı filmi ile beyaz perdeyle tanışmıştır.

Sunuculuk deneyimini ise 2010 yılında 1 Milyon Canlı Para adlı yarışma programı ile edinmiştir

2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile evlenen Engin Altan Düzyatan bu evlilikten Emir Aras adında bir evlat sahibi olmuştur.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan oyunculuğu ile herkesi etkilemeyi başarmıştır.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN ROL ALDIĞI DİĞER DİZİLER

2014 yılında Çırağan Baskını dizisinde rol almıştır
2014 yılında Cinayet dizisinde rol almıştır
2013 yılında Yol Ayrımı (dizisinde rol almıştır
2012 yılında Son dizisinde rol almıştır
2010 yılında Şen Yuva dizisinde rol almıştır
2010 yılında Kapalıçarşı dizisinde rol almıştır
2009 yılında Bir Bulut Olsam dizisinde rol almıştır
2008 yılında Cesaretin Var Mı Aşka? dizisinde rol almıştır
2008 yılında Dantel dizisinde rol almıştır
2007 yılında Sevgili Dünürüm dizisinde rol almıştır
2007 yılında Affedilmeyen dizisinde rol almıştır
2006 yılında Kızlar Yurdu dizisinde rol almıştır
2006 yılında Sıla dizisinde rol almıştır
2005 yılında Acı Hayat dizisinde rol almıştır
2005 yılında Kadın Her Zaman Haklıdır dizisinde rol almıştır
2005 yılında Belalı Baldız dizisinde rol almıştır
2004 yılında Sil Baştan dizisinde rol almıştır
2003 yılında Alacakaranlık dizisinde rol almıştır
2003 yılında Mühürlü Güller dizisinde rol almıştır
2003 yılında Hürrem Sultan dizisinde rol almıştır
2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisinde rol almıştır
2002 yılında Koçum Benim dizisinde rol almıştır

Hafsa Hatun ölecek mi? ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul ölecek mi tarihte nasıl öldü bamsının eşi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.