Bakan Tüfenkci, annesini ebediyete uğurladı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin annesi Ayşe Tüfenkci (85) son yolculuğuna uğurlandı.

Kalp ve solunum yetmezliği nedeniyle iki yıldır Malatya Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 1’i kız 3 çocuk annesi Ayşe Tüfenkci, 30 Ocak Pazartesi akşamı hayatını kaybetmişti.

Tüfenkci’nin cenazesi, salı günü Şehir Mezarlığı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedildi.

Cenaze törenine; Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile Hayati Yazıcı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, milletvekilleri, siyasi partilerin temsilcileri, dernek ve oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Mezarlığı kadar cenaze aracıyla giden Bakan Tüfenkci, defin sonrası taziyeleri kabul etti.

Süperhaber olarak merhumeye rahmet, değerli evladı Bülent Tüfenkci ile Sayın Bakanın diğer aile bireylerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Bakan Tüfenkci, annesini ebediyete uğurladı ile ilgili etiketler Bülent Tüfenkci ayşe tüfenkci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.