Bakan Soylu "torbacı"ları hedef gösterdi, Narko tim öğrencileri silkeledi! İşte yaşananlar... / VİDEO

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun uyuşturucu tacirlerine yönelik sert sözleri üzerine polis harekete geçti. Kağıthane’de Narko timleri okul çevresinde uyuşturucu madde satışı yapan torbacılara yönelik uygulama gerçekleştirildi. Ancak poliselerin "şüpheli" gördüğü küçük yaştaki çocukları ve öğrencileri kameralar eşliğinde araması dikkat çekti!

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği Narko timleri, Kağıthane Gültepe’deki okulların çevresinde, kafeteryalar ve metruk binalarda çok sayıda torbacının uyuşturucu madde satışı yaptığı ihbarını aldı. Fiziki ve teknik takibin ardından tim, önceden belirlenen adreslerde uygulama gerçekleştirdi.

Uygulamada çok sayıda öğrenci ve vatandaşın Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu yapıldı. Öğrencilerin çantaları ve kafeteryalar da didik didik arandı.

- POLİS İLE ŞÜPHELİ ARASINDA KOVALAMACA

Öte yandan, okul çevresinde uygulamayı sürdüğü esnada polis ekiplerinin bir "şüpheliye" sert müdahalesi dikkat çekti. Polis bağırarak şahsı kolundan tutup yere yatırıp kelepçeledi.

Bu esnada çevrede bulunan küçük yaştaki öğrencilerin büyük korku yaşadığı gözlendi.

fwkrjfnwrgghh

Bakan Soylu "torbacı"ları hedef gösterdi, Narko tim öğrencileri silkeledi! İşte yaşananlar... / VİDEO ile ilgili etiketler uyuşturucu Süleyman Soylu narko bonzai
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.