Babel'den Aboubakar açıklaması! 'Aptalca...'

Beşiktaşlı Ryan Babel, Vincent Aboubakar'ın Porto maçı sonrası soyunma odasındaki görüntülerinin tartışılması üzerine bir açıklama yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Porto'yu 3-1 mağlup ettiği maçın ardından Portekiz'de Vincent Aboubakar'a büyük tepki var.

Beşiktaş'ın kazandığı maçın ardından eski takımının soyunma odasına giren ve Ryan Babel ile bir video paylaşan Aboubakar, sevinçli görüntüleriyle dikkat çekmişti. Bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Porto taraftarı, Aboubakar'a büyük tepki gösterdi.

Bazı Porto taraftarları Aboubakar'ın artık takımlarında forma giymemesi gerektiğini de ifade ederken, bazı taraftarlar ise ceza alması görüşünde birleşti.

Vincent Aboubakar'ın kulübünden bir ceza alması da gündeme gelirken, Porto'nun golcü oyuncunun görüntüleriyle ilgili bir açıklama yapması da bekleniyor.

BABEL'DEN AÇIKLAMA GELDİ: "APTALLIK"

Ryan Babel tepkilerin ardından yeni bir paylaşım yaptı ve Aboubakar'ın eski arkadaşlarını gördüğü için sevindiğini kaydetti.

babael

Babel paylaşımında, "Herkes Abou'yu gördüğü için mutluydu. Gülüyordu, çünkü sadece bizi gördüğü için mutluydu. Porto'nun yenilgisini kutladığını düşünmek aptallık. Umarım bu her şeyi açıklığa kavuşturmuştur" ifadelerini kullandı.

Babel'den Aboubakar açıklaması! 'Aptalca...' ile ilgili etiketler Ryan Babel Beşiktaş Porto Aboubakar Açıklama soyunma odası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.