Aziz Yıldırım o anları anlattı, öfke saçtı! / VİDEO

Şike soruşturmasında kumpas davası gerginlikle başladı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile gazeteci Mehmet Baransu ve İstanbul eski emniyet müdür yardımcısı Ali Fuat Yılmazer arasında sözlü tartışma çıktı. Baransu ve Yılmazer duruşma salonundan çıkarıldı. Aziz Yıldırım mahkeme çıkışında yaptığı açıklamada sert ifadeler kullandı.

İşte Aziz Yıldırım'ın mahkeme çıkışınca yaptığı açıklama;

"Bizim sessiz, sakin insanlar olduğumuzu sanıyorlar. Biz gerektiği zaman söylenecek şeyleri söyleriz. İçeride çıkan tartışmada da söyledik. Yargıtay artık karar vermeli. Fenerbahçe'den başka kimse, hiçbir kulüp FETÖ'den şikayetçi değil, neden? 2011'de yapılan hadise Türk futboluna darbe vurmadı mı? Futbolcu alacakları verecekleri, vergileri... Her şeyi bozdu. Nerede Kulüpler Birliği? Biz mağduruz. "Yok ben gelmeyeyim. Bu ilde ifade vereyim" yok böyle. Geleceksiniz burada suçlamanızı yapacaksınız. Herkes korkuyor kaçıyor. Sayın Cumhurbaşkanı bu konuda mücadele ediyor. Her şeyi yapıyor hukukla. Kimse korkmasın. Bu Türkiye'nin davası. Herkes bu davada taraf olmalı. Bir daha kimseye bir şey olmaz. Herkes sahip çıksın. Gidin Allah aşkına. Şikayetçiyim bile diyemiyorsunuz. Bugün Cumhuriyet arkamızda. O zaman niye korkuyorsunuz? Nerede Beşiktaş Kulübü? Neden şikayetçi olmuyorlar?"

Aziz Yıldırım o anları anlattı, öfke saçtı! / VİDEO ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Mehmet Baransu ali fuat yılmazer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.