Aziz Yıldırım bırakacak mı? Yargıtay kararı yaklaşıyor!

Artık kongreyi beklemeye başlayan Fenerbahçe camiasında gözler Yargıtay kararına çevrildi. Aziz Yıldırım'ın karardan sonra alacağı kara merakla bekleniyor.

Hem Süper Lig'de hem de Avrupa Ligi'nde aldığı başarısız sonuçlarla iyice gerilen Fenerbahçe camiasında artık yeni kongre için geri sayım başladı. Yargıtay kararından sonra kongreye gideceğini söyleyen Aziz Yıldırım'ın sözünü tutup tutmayacağı büyük merak konusu.

DAVA BAŞLIYOR

Fettullah Gülen'in 1 numaralı sanık olduğu "Şike Kumpas" davası yarın Silivri'de yapılacak duruşmayla başlayacak. 3 Temmuz süreciyle hesaplaşma yaşanacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın da müşteki olduğu davada duruşmalar üst üste 5 gün yapılacak.

YARGITAY'DA SONA DOĞRU

Kumpas davasının başlamasının ardından Yargıtay'ın 3 Temmuz dosyası ile ilgili kararını bu hafta içinde verebilir. Yargıtay, Başkan Aziz Yıldırım'ın beraat kararını onarsa, mayısta kongre var. Fenerbahçe yönetimi, yeni sezona yeni yönetimle girebilir.

Aziz Yıldırım bırakacak mı? Yargıtay kararı yaklaşıyor! ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Fenerbahçe kongre
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.