Ayşe Hatun Önal'ın yeni albümü Selam Dengesiz çıktı! İşte Ayşe Hatun Önal'ın Selam Dengesiz'i...

Ayşe Hatun Önal'ın yeni albümü Selam Dengesiz müzik severlerin beğenisine sunuldu. Ayşe Hatun Önal, yeni albümü "Selam Dengesiz"de müziğinin yanı sıra danslarıylada dikkat çekiyor. İşte Ayşe Hatun Önal'ın Selam Dengesiz'i...

Ayşe Hatun Önal'ın yeni albümü Selam Dengesiz müzik severlerin beğenisine sunuldu. Ayşe Hatun Önal yeni albümü "Selam Dengesiz"de müziğinin yanı sıra danslarıylada dikkat çekiyor. Ayşe Hatun Önal Olay şarkısına klibi ABD'de çölde çekti. İşte Ayşe Hatun Önal Selam Dengesiz'i...

Ayşe Hatun Önal bu güne kadar seslendirdiği şarkılar, klipleri ve müziğindeki yenilikçi altyapılarla önemli işlere imza attı. Ayşe Hatun Önal yeni albümü "Selam Dengesiz"i dinleyicilerin beğenisine sundu. Şarkıcı Ayşe Hatun Önal uzun süredir üzerinde titizlikle çalıştığı albümde, müzik dünyasının ünlü isimleri bir araya getirdi. Ayşe Hatun Önal Selam Dengesiz'de 10 şarkı ve versiyonlarla birlikte toplam 16 şarkı yer alıyor.

Ayşe Hatun Önal Selam Dengesiz

Ayşe Hatun Önal Sirenler

Ayşe Hatun Önal'ın yer aldığı "Selam Dengesiz" albümünde, söz ve müziklerde İsra Gülümser, Gülşah Tütüncü, Gülhan, Onur Özdemir (Onurr) ve Alper Narman imzaları bulunurken, "Dur Dünyam" şarkısının söz ve müziği ise Ayşe Hatun Önal'a ait.

İskender Paydaş, Erdem Kınay, Gürsel Çelik, Kaan Gökman, Osman Çetin ve Sezer Uysal'ın aranjelerinin bulunduğu albümde, yaptığı işlerle son zamanlarda dünya listelerinde de zirveye tırmanan ve yakından takip edilen DJ prodüktör Mahmut Orhan da ilk kez bir albümde aranjör olarak yer aldı ve iki şarkının düzenlemesine imzasını attı.

Ayşe Hatun Önal, yeni albümünde kullandığı elektronik altyapılarla yalnızca pop müzik dinleyicilerinin değil, aynı zamanda dans müziği dinleyicilerinin de dikkatini çekecek.

Aye_Hatun_nal_kimdir
Ayşe Hatun Önal Selam Dengesiz'deki Olay şarkısının klibini ABD'de çölde çekti

Albümünün çıkışını, sözleri İsra Gülümser, müziği Ahmed Salah Hosny, düzenlemesi ise Mahmut Orhan imzası taşıyan "Olay" şarkısıyla yapan Ayşe Hatun Önal, şarkı kadar video klibiyle de dikkati çekti. ABD'nin Nevada eyaletindeki Black Rock Çölü'nde her yıl gerçekleşen, dünyanın önde gelen festivallerinden Burning Man'de çekilen video klibin yönetmenliğini Can Sercan ve İlkay Koek birlikte üstlendi. Farklı stiliyle de çok konuşulacak Ayşe Hatun Önal'ın kostümleri, sıradışı işlere imza atan Pink, Rihanna ve Madonna gibi dünyaca ünlü yıldızların sahne kostümlerini tasarlayan, ABD'nin ünlü stil danışmanlarından Punk Kouture tarafından hazırlandı.

Ayşe Hatun Önal Olay

Ayşe Hatun Önal'ın Burning Man Festivali'nde çekilen fotoğrafları, Çağatay Dener'in illüstrasyonlarıyla albümün kartonetinde yer bulurken, sanatçının basın fotoğraflarını ise ünlü fotoğrafçı Serhat Hayri çekti.

Aye_Hatun_nal_selam_dengesiz

Ayşe Hatun Önal kimdir?

Ayşe Hatun Önal, 29 Temmuz 1978'de Adana'da dünyaya geldi. Adana Borsa Lisesi'nden mezun olduktan sonra Eskişehir Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü kazandı.
İş hayatına, üniversite yıllarında özel bir holdingin Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak başlangıç yapan Önal, ikinci sınıftan sonra hayallerini gerçekleştirmek arzusuyla eğitimine son verdi.
1999 yılında Kanal D'nin düzenlediği Miss Turkey '99 yarışmasında Türkiye Birinci Güzeli seçildi ve mankenlik mesleğine başladı. Uzun süre mankenlik yaptıktan sonra, Can Gürzap'tan diksiyon dersleri alarak özel bir kanalda sunuculuk yaptı.
En büyük hayali olan müzik dünyasına, "Sonunda" adlı albümü ile girdi. Universal Müzik ile anlaşılarak piyasaya çıkarılan albüm'ün çıkış parçası olan "Çeksene Elini"'nin sözlerinide kendisi yazdı.
İkinci stüdyo albümü Sustuysam'ı Sony etiketiyle 2008 yılında yayınlayan Ayşe Hatun Önal, müzik kariyerine devam etmektedir.

Ayşe Hatun Önal'ın yeni albümü Selam Dengesiz çıktı! İşte Ayşe Hatun Önal'ın Selam Dengesiz'i... ile ilgili etiketler Ayşe Hatun Önal selam dengesiz ayşe hatun önal yeni albümü ayşe hatun önal selam dengesiz ayşe hatun önal olay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.