Aynur Aydın kimdir?

Aynur Aydın yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. "En son sütyen takmadığım videomu çekmişti. Artık eve geldiğinde sütyen takıyorum" diyen şarkıcı internet kullanıcıları tarafından aranıyor. Katıldığı radyo programında yaptığı samimi açıklamalarla dikkat çeken sanatçı Aleyna Tilki ile dostluğunu da anlattı. Son dönemde şarkılarıyla popüler olan şarkıcı vatandaşlarımız tarafından aranıyor. Peki, Aynur Aydın kimdir? Kaç yaşında? Hangi şarkıları var? Detaylar haberimizde...

Aleyna Tilki ile olan yakın dostluğuyla gündeme gelen Aynur Aydın kimdir, kaç yaşında? Bir radyo programına katılan ve samimi açıklamalarıyla gündeme gelen şarkıcı Almanya doğumlu. 2000 yılında Sürpriz adlı bir gruba katıldı ve ilk albümlerini İstanbul'da kaydettiler. Bu sayede, uluslararası sahnelere de çıkmaya başladılar. Birkaç yıldan sonra şarkıcı gruptan ayrıldı ve kariyerine solo devam etmeye karar verdi. Peki, Aynur Aydın kimdir? Kaç yaşında? Hangi şarkıları var? Detaylar haberimizde...

aynur_aydAn_kimdir12

Şarkıcı Aynur Aydın 'Bana Aşk Ver' isimli yeni şarkısıyla, Yasemin Şefik'in Best FM'deki programına konuk oldu. Aynur Aydın samimi açıklamalarda bulundu. ​

"KEŞKE UYANIK BİRİ OLSAYDIM DAHA KOLAY OLURDU"

Aleyna Tilki ile dostlukları sosyal medyada dikkat çeken Aynur Aydın ''Ben 32 yaşındayım, Aleyna 17 iyi bir dostluğumuz var. Aramızdaki yaş farkı Aleyna'nın zekası ile kapanıyor. Zaten benim akıl yaşım 25. Keşke uyanık biri olsaydım daha kolay olurdu'' dedi.

"GÖRÜNTÜLER 350 BİN KİŞİ TARAFINDAN İZLENMİŞ"

Yasemin Şefik'in ''Sosyal medyada Aleyna Tilki ile paylaştığınız videolardan gördüğüm kadarıyla çok eğleniyorsunuz. Yoksa eğlenmiyor musunuz?'' diye yorumlamasının ardından Aynur Aydın ''Aleyna evime gecenin 12'sinde çiğköftelerle geliyor. Evet çok eğleniyoruz. Ama artık Aleyna eve geldiğinde sütyen giyiyorum. En son bir videomu çekti. Evdeyiz sütyen takmamışım. O görüntüler 350 bin kişi tarafından izlenmiş'' dedi.

AYNUR_AYDIN

AYNUR AYDIN KİMDİR?

Türk şarkıcı ve şarkı yazarı Aynur Aydın, 15 Aralık 1985'te Münih, Batı Almanya'da doğdu. 10 yaşlarında şarkı söylemeye başladı ve ilk tecrübelerini çocuk ve gençlik tiyatro sahnelerinde topladı. Yeteneğini geliştirme çabasıyla 18 yaşında ilk sahne şovlarını vermeye başladı. 2000 yılında Sürpriz adlı bir gruba katıldı ve ilk albümlerini İstanbul'da kaydettiiler.

Bu sayede, uluslararası sahnelere de çıkmaya başladılar. Birkaç yıldan sonra Aydın gruptan ayrıldı ve kariyerine solo devam etmeye karar verdi. 2009 yılında albüm hazırlıkları için kolları sıvadı. Albümü için iki yıllık çalışmalar gerçekleştirdi. Aydın, ilk aşamada 13 İngilizce şarkı hazırladı. Daha sonra bu şarkılar, Türkçe versiyonları ile 12 Çeşit La La - 12 Ways to La La albümünde birleştirildi. Aynur Aydın, ilk klip şarkısını "Yenildim Daima" ve aynı şarkının İngilizce versiyonu olan "DNA" ya çekti. 2011'de ilk stüdyo albümü 12 Çeşit La La - 12 Ways to La La'nın çıkış şarkısı "Yenildim Daima" ile Türkiye'de tanındı. 2016 çıkışlı ikinci stüdyo albümü Emanet Beden'deki "Günah Sevap" ve "Damla Damla" şarkıları Türkiye'de liste başarısı yakalayarak üç numara oldu.

İşporta şarkısı 2012 yılının haziran ayında Türkiye'de en çok dinlenen şarkılar arasına girdi. 2013 yılında ilk single çalışması "Life Goes On"u dijital ortamda yayımladı Aynı yıl Erdem Kınay'ın 2.proje albümü "Proje 2"de "Sınır" isimli şarkıyı seslendirdi.

Nisan 2016'da ikinci stüdyo albümü Emanet Beden'i her ikisi de Türkiye'de üç numaraya yükselen "Günah Sevap" ve "Bi Dakika" eşliğinde piyasaya sürdü.

Aynur Aydın kimdir? ile ilgili etiketler Aynur Aydın kimdir kaç yaşında hangi şarkıları var
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.