Aylık gezi kültürü dergisi Skyroad'ın Mart sayısı çıktı

Havabüs yolcularının keyifli yol arkadaşı Skyroad Mart sayısında 2017 Türk Dünyası Kültür Başkenti seçilen Kazakistan’ın Türkistan şehrini kapağına taşıdı

Albayrak Medya, Diyalog Dergi Yayıncılığı AŞ tarafından Havabüs yolcularına özel hazırlanan Skyroad dergisinin Mart sayısında, Türkistan, Delhi, Tromso, Roma gibi dünyanın ilgi çekici şehirleri yer alıyor.

Ay boyunca Havabüs yolcularıyla buluşacak dergide, İstanbul’un önemli mekanlarından Sirkeci Garı ve Paris’in ve dünyanın ünlü kafesi Cafe de la Paris gibi mekanlar da tanıtılıyor.

Derginin röportaj bölümlerinde ise, yeni albümüyle dinleyicilerle buluşan Aşkın Nur Yengi, çağdaş fantastik resmin dünyaca ünlü ismi Türk ressam Erol Deneç, RAP müziğinin yeni yıldızı Yener Çevik, Türk halk müziğinin güçlü sesi Orhan Hakalmaz ve Taşra Kabare’nin kurucuları, sinema-TV oyuncuları Cemal Toktaş ve Nergis Öztürk keyifli sohbetleriyle okuyucularla buluşuyor.

skyroad_17_kapak

Bu sayıda farklı coğrafyalarda ilginç hikayeler de Skyroad sayfalarına taşıyor. Arjantinli ünlü graffiti sanatçısı Diego Roa, dünya graffiti sanatçılarına ilham veren “Mavi Çocuk” tasarımının hikayesini Skyroad okuyucularıyla paylaşıyor.

Teknoloji, müzik, kitap, sinema, bulmaca, yemek ve editöryal birçok konuyla yine dolu dolu hazırlanan ve Havabüs koltuklarında yolcularını bekleyen dergi, dergi meraklıları tarafından da Havabüs kalkış noktalarından ücretsiz temin edilebilir.

Aylık gezi kültürü dergisi Skyroad'ın Mart sayısı çıktı ile ilgili etiketler skyboard mart sayısı havabüs
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.