Ayla'nın başrolü, Mehmetçik Kut'ül Amare'nin kadrosunda!

TRT ekranlarının yeni dönem dizisi Mehmetçik Kut’ül Amare, yeni bölümleriyle izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam edecek. Dizi, kadrosuna önemli bir ismi daha transfer etti.

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu Bozdağ Film imzalı yapım, güçlü oyuncu kadrosu ve dev prodüksiyonuyla dikkat çekiyor. Kaan Taşaner, İsmail Ege Şaşmaz, İlker Aksum, Serdar Gökhan, Gamze Özçelik ve Özgü Kaya gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin kadrosuna ödüllü bir oyuncu katılacak.

İSMAİL HACIOĞLU TÜM DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK!

Son olarak Nejat Ateş rolüne hayat verdiği “Kayıtdışı” dizisi ve Astsubay Süleyman Dilbirliği’ni oynadığı “Ayla” filmindeki performanslarıyla takdir toplayan İsmail Hacıoğlu’nun “Mehmetçik Kut’ül Amare”nin kadrosuna katıldığı öğrenildi.

Semih Ertürk, İsmail Hakkı, Uğur Karabulut ve Eva Dedeva’nın da rol aldığı dizide İsmail Hacıoğlu, kahraman olarak ekibe katılacak ve tüm dengeleri değiştirecek.

645x400-heart-warming-story-of-turkish-sergeant-korean-child-in-promising-film-1503859564274

Ayla'nın başrolü, Mehmetçik Kut'ül Amare'nin kadrosunda! ile ilgili etiketler İsmail Hacıoğlu mehmetçik kutül amare Mehmetçik dizisi ayla
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.