Aykut Kocaman'dan Valbuena'ya Messi göndermesi!

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Valbuena'ya gönderme yaparak, "Messi dışındaki tüm oyuncular, toplu-topsuz oyunun içinde olmalı" dedi.

Hücuma katkısı olmasına rağmen topsuz oyunda yerini kaybetmesi Valbuena'yı kulübeye mahkum etti.

Fenerbahçe'de Valbuena'nın yedek soyunması artık kimseyi şaşırtmıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, Fransız yıldıza Başakşehir maçında da yedekler arasında yer verdi. Ancak Valbuena bu kez oyuncu değişikliklerinde tercih edilmedi. Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı mücadelede iki değişiklik yapan Kocaman, tercihlerinden birini Alper'i sahaya sürerek kullanırken, onun sakatlığında ise 20 yaşındaki genç oyuncu Serhat Kot'u sahaya sürdü. Kocaman bu hamleleriyle, zorlu maçta kulübeden hiç çıkarmadığı Fransız yıldıza önemli bir mesaj gönderdi.

İLK KURAL TAKIM OYUNUNA KATKI

Başakşehir maçı sonrasında, "Dünyada Messi dışındaki oyuncular toplu-topsuz oyunun içinde olmalı. Bireysel değil, takım oyununa devam etmeliyiz" diyen tecrübeli çalıştırıcının, bu sözlerle Valbuena'yı hedef aldığı ve futbolcusundan takım oyununa katkı istediği bildirildi. Hücuma katkısı fazla olmasına rağmen, topsuz oyunda yerini çok kaybetmesi nedeniyle hocasının gözüne bir türlü giremeyen Fransız oyuncunun, Aytemiz Alanyaspor maçına da kulübede başlaması bekleniyor.

Aykut Kocaman'dan Valbuena'ya Messi göndermesi! ile ilgili etiketler Fenerbahçe valbuena gönderme
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.