Aykut Kocaman'dan ofsayt itirafı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 3-1 kaybedilen Beşiktaş derbisi sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman'ın açıklamaları şu şekilde:

Maçı koruma kaygısı, az adamla baskı altındaki kontra ataklarla sonuca gitmeye çalıştık. Bu bize çok sıkıntı yarattı. Devrenin sonuna doğru Beşiktaş kontrolü eline aldı biz karşı koymaya çalıştık. İkinci yarının başında toparlarız diye düşünüyorduk ama gelen gol sonrası net olarak Beşiktaş üstündü. Karşılık veremedik. 2. golün gelme ihtimali çok net gözüküyordu. Medel'in çıkardığı top olmasa belki öne geçebilirdik ama kontrolü bir türlü ele alamadık. Beşiktaş kendi oyununu uyguladı. Mağlubiyetin ihtimal dahilinde olduğu bir deplasman Beşiktaş maçı. Bu seviyede acele hataları, baskı altında top kayıplarını yapmamamız lazım. Kabul edilemez. Şimdi bu maçı unutup, Akhisar maçıyla beraber yeni bir seriye başlamak istiyoruz.

Bu arada attığımız gol de ofsaytmış. Keşke hakemler doğruyu görebilse.

İsmail'in çıkışı akışımızı bozdu. Topun çıkış yerlerini kullanma açısından oldukça etkiedi. Ancak mağlubiyette büyük pay sahibi bir durum değil

Aykut Kocaman'dan ofsayt itirafı! ile ilgili etiketler Aykut Kocaman Fenerbahçe Beşiktaş ofsayt
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.