Aykut Kocaman'dan derbi için flaş sözler!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, golsüz biten derbinin ardından "Galatasaray'ı elimizden Allah kurtardı. Aldıkları 1 puana dua etsinler." dedi.

Fotomaç'ın haberine göre, Kadıköy'de 0-0 biten Fenerbahçe- Galatasaray maçı sonrası her iki taraftan da benzer sözler gelmiş, karşılıklı olarak "Galibiyeti kaçırdık" açıklamaları yapılmıştı. Galatasaraylı Gomis'in "Tanrı gol atmamızı istemedi" değerlendirmesi ise maç sonrasına damga vurmuştu. Fener bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kendi ifadesiyle "Herkes kimin daha çok galibiyeti hak ettiğini görsün diye" derbinin rakamlarını ortaya döktü. Çıkan sonuçları kurmaylarıyla değerlendiren tecrübeli çalıştırıcı, "Galatasaray'ı ezmişiz. Tek eksiğimiz goldü" dedi.

"G.SARAY 1 PUANA DUA ETSİN"

Birçok istatistikte üstün olduklarına dikkat çeken Kocaman, "Galatasaray'ı elimizden Allah kurtardı. Aldıkları 1 puana dua etsinler. Verilmeyen 3 penaltımızdan biri verilse, maçın seyri de, akışı da değişecek, belki de farklı kazanacaktık. Zaten rakamlar ortada, kim galibiyeti kaçırmış görsünler" ifadesini kullandı. Kocaman'ın derbiyle ilgili ortaya koyduğu rakamlarda Fenerbahçe'nin özellikle hücum anlamında açık ara önde olduğu gözleniyor.

aykut-kocaman-galatasaray-elimizden-allah-10677389_4020_m

SELÇUK BİLE İNAN'MADI!

Fatih Terim için, "Takımına Çanakkale Geçilmez'i oynamaya getirmiş" diyen Aykut Kocaman, derbide Galatasaray'ın hücumu ikinci plana attığını rakamlar üzerinden yardımcıları ile paylaştı. Belhanda'nın (11), Hasan Ali Kaldırım'ın (22) yarısı kadar topla oynamasına dikkat çekti. Orta sahanın merkezindeki Selçuk İnan'ın üçüncü bölgede sadece 1 kez topla oynamasının ise "Galatasaray'ın düştüğü çaresiz durumun göstergesi olduğunun" altını çizdi.

Aykut Kocaman'dan derbi için flaş sözler! ile ilgili etiketler Aykut Kocaman Galatasaray Fenerbahçe Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.