Aykut Kocaman berabere biten derbiyi yorumladı!

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, 0-0 biten derbi sonrası açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, 0-0 biten derbi sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Aykut Kocaman'ın açıklamalarından satır başları:

Fazlasıyla istedik ama maçın son bölümlerinde çok net maçı kaybetmeye giden pozisyonlar verdik, kazanacak pozisyon da bulduk. İki tarafa da gidebilirdi oyun. Şu anda Galatasaray ve Beşiktaş istediğini elde etti gibi gözüküyor."

Başakşehir de, aynı zamanda maçı bu şekilde bitirmek isteyen hakem de memnun gibi gözüküyor. Çok net pozisyonlar vardı. Feghouli iki eliyle sarılıyor ama devam diyor. 2 el rakibin üzerinde olur mu?"

"Aynı hakem, Dia'nın üstüne çıkan Sabri'ye de devam demişti. Ceza sahası içinde yumruk atılıyor, yine göremedi. Soldado'yu Serdar tuş yapmaya çalıştı, yine olmadı, görmüyor. Fernando'nun Giuliano'ya yaptığında çok net kırmızı var, görmedi. Görmek istemiyordu."

"Görmeme ihtimali 0 gözüküyor. Artık kalan 8 maçı kazanmak için bütün çabayı göstermemiz gerekiyor. İş rakiplere kaldı. Kendi sonuçlarımızla ligi kontrol edemeyiz artık. Bizim de kazanmamız gerekiyor. Nasıl kazanacağız? Ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası."

Aykut Kocaman berabere biten derbiyi yorumladı! ile ilgili etiketler Aykut Kocaman Fenerbahçe Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.