Avukat, Murat Başoğlu ile öz yeğeninin yeni görüntülerini mahkemeye verdi!

Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı'dan, Murat Başoğlu'na bir dava daha.

Türkiye'yi sarsan 'ensest' skandalında yeni bir gelişme daha yaşandı. Eşi Burcu Başoğlu Kabadayı’ya 2 milyon liralık tazminat davası açan Selçuk Kabadayı, Murat Başoğlu’na da 1 milyon liralık manevi tazminat dava açtı.

Selçuk Kabadayı, eşinin Murat Başoğlu’yla kendisini aldatarak evlilik birliğini temelden sarstığı gerekçesiyle 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

Avukat Handan Yazıcıoğlu dava hakkında şu bilgiyi paylaştı: “Türk Medeni Kanunumuz uyarınca aileyi koruyan hükümlere aykırı hareket etmekten dolayı evli öz yeğeni ile olan birlikteliği sebebiyle 1 milyon TL’lik manevi tazminat davamızı Anadolu Mahkemesi’nde açmış bulunmaktayız. Delillerimiz içinde yeni görüntülerde mevcut.

Avukat, Murat Başoğlu ile öz yeğeninin yeni görüntülerini mahkemeye verdi! ile ilgili etiketler Murat Başoğlu burcu başoğlu kabadayı ensest ilişki amca yeğen
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.