ATV, sevilen dizinin fişini çekti!

ATV ekranlarında yanınlanan başrolünde Yetkin Dikinciler ve Hande Subaşı'nın yer aldığı Bahtiyar Ölmez dizisi reytinglerde ilk bölümlerdeki başarısını koruyamayınca final kararı aldı.

Ekrana erken veda eden dizilere bir yenisi daha eklendi. ATV'de yayınlanan Bahtiyar Ölmez dizisi de reytinglere yenildi.

REYTİNGDE DİBİ GÖRÜYORDU

Bir mafya babasına olan benzerliği nedeniyle bir anda kendini onun yerinde bulan Bahtiyar'ın hikayesini konu alan dizi Cumartesi günleri Survivor, Yeni Gelin ile Fazilet Hanım ve Kızları'yla reyting mücadelesi veriyordu.

FİNAL KARARI ALDI

Başrollerini Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı ve Güven Hokna'nın oynadığı 'Bahtiyar Ölmez' dizisi bu hafta 17. bölümle ekrana gelmişti. Yayınlandığı günden bugüne reytinglerde başarılı sonuç elde edemeyen dizi final kararı aldı.

bahtiyar-olm-214957DM

ATV, sevilen dizinin fişini çekti! ile ilgili etiketler ATV bahtiyar ölmez final
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.