Ne Trabzon'a ne Konya'ya yaradı!

Atiker Konyaspor ile Trabzonspor mutlak 3 puan için karşı karşıya gelirken Rangelov ve Rodallega'nın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor deplasmanda Atiker Konyaspor'un konuğu oldu. İlk yarısı golsüz sona eren maçta Rangelov ikinci yarının başında ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi. Bu golün hemen ardından Rodallega Trabzonspor adına skoru eşitledi.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLER

10. dakikada Atiker Konyaspor gole yaklaştı. Halil İbrahim Sönmez'in soldan pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Volkan Fındıklı'nın plase vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Onur Recep Kıvrak'ın müdahalesinin ardından üst direğe çarparak kornere gitti.

15. dakikada Douglas'ın soldan ortasında ceza yayında topla buluşan Rangelov'un şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak meşin yuvarlağı kontrol etti.

20. dakikada hızlı gelişen Atiker Konyaspor atağında, orta sahadan aldığı topla ceza yayına kadar gelen Rangelov, topu sol çaprazda müsait durumdaki Hadziahmetovic'e çıkardı. Bu futbolcunun plase vuruşunda, meşin yuvarlağa müdahale eden kaleci Onur Recep Kıvrak gole izin vermedi. Bordo-mavili savunma oyuncuları topu uzaklaştırdı.

26. dakikada Olcay Şahan'ın pasıyla ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan Onazi'nin şutunda, meşin yuvarlak savunmaya çarparak kaleci Serkan Kırıntılı'da kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, 0-0 sona erdi.

TRABZONSPOR'DA 2 ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Aytemiz Alanyaspor ile ligde oynanan karşılaşmanın ilk 11'ine göre 2 zorunlu değişiklikle takımını sahaya sürdü.

Yanal, Atiker Konyaspor karşısında sakatlığı bulunan Durica ve kart cezalısı Okay Yokuşlu'nun yerine Mustafa Akbaş ile Medjani'ye forma verdi.

Trabzonspor maça Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Mas, Medjani, Onazi, Castillo, Yusuf Yazıcı, Olcay Şahan ve Rodallega 11'iyle çıktı.

TARAFTARLAR, MAÇI STAT DIŞINDAKİ DEV EKRANLARDAN İZLEDİ

Ligin 20. haftasında Antalyaspor ile yaptığı maçtaki saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan bir resmi karşılaşmayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası alan Atiker Konyaspor'da taraftarlar, maçı tribünden izleyemedi.

Yeşil-beyazlı taraftarlar, takımlarına destek vermek için stadın dışına kurulan dev ekranlarda maçı seyretti. Taraftarlar, soğuk havada kovaların içerisindeki odunları yakarak ısındı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki mücadelede Trabzonspor'a ise yaklaşık 200 taraftar destek verdi.

Misafir takım taraftarları için bilet fiyatını önce 900 lira olarak belirleyen Konyaspor Kulübü, bordo-mavili taraftarların mağdur olmaması amacıyla bilet fiyatını daha sonra 120 liraya düşürmüştü.

Atiker Konyaspor - Trabzonspor maç özeti ve golleri

Ne Trabzon'a ne Konya'ya yaradı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Atiker Konyaspor Maç özeti goller rangelov Rodallega
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.