Ateşböceği 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dün akşam yayına giren Ateşböceği 12. son bölümü ise izleyiciyi ekrana kilitledi. Senaryosunu Ebru Hacıoğlu’nun yazdığı, Mia Yapım imzalı projenin yönetmen koltuğunda ise Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş oturuyor. Artık Pazar günleri yayınlanacak olan dizinin yerine Star TV'nin yeni sezon yapımı Siyah İnci gelecek. Peki, Ateşböceği 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin 12. bölümünde neler yaşandı? Ekranların sevilen dizisi Ateşböceği'nin oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Dizinin konusu ne? Detaylar haberimizde...

Dün akşam yayınlanan Ateşböceği dizisinin 12. bölümü izleyenleri ekranlara kilitledi. Peki, Ateşböceği 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin 12. bölümünde neler yaşandı? Ekranların sevilen dizisi Ateşböceği'nin oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Dizinin konusu ne? Ateş Böceği dizisinde bu hafta Barış’ın duygularını itiraf ediyor. Emrah'ın Aslı'yı kaçırmasıyla deliye dönen Barış, Aslı'yı güvende tutmak için onun her zaman yanında olmasını ister. Bu durum Aslı'nın hoşuna gitse de, İlayda ve Barış'ın yakınlaştığı fotoğraflar Aslı'nın Barış'a inanmasını engeller. Aslı'nın soğuk tavırlarının sebebinin İlayda olduğunu farkeden Barış, artık daha fazla dayanamaz ve aylardır içinde yaşadığı duygular sonunda açığa çıkar. İşte Ateşböceği 13. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

59ca87ab-05c4-4358-b559-d190c586977a

ATEŞBÖCEĞİ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Emrah'ın Aslı'yı kaçırmasıyla deliye dönen Barış, Aslı'yı güvende tutmak için onun her zaman yanında olmasını ister. Bu durum Aslı'nın hoşuna gitse de, İlayda ve Barış'ın yakınlaştığı fotoğraflar Aslı'nın Barış'a inanmasını engeller. Aslı'nın soğuk tavırlarının sebebinin İlayda olduğunu farkeden Barış, artık daha fazla dayanamaz ve aylardır içinde yaşadığı duygular sonunda açığa çıkar.

ATEŞBÖCEĞİ 12. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATEŞBÖCEĞİ 13. BÖLÜM FRAGMANI

Ateşböceği dizisinin 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

ATEŞBÖCEĞİ KONUSU NE?

Bir tarafta oldukça başarılı, aşkla arası mesafeli boşanma avukatı Barış, diğer tarafta deli dolu ve eğlenceli biri olmasına rağmen ailesine bakmakla yükümlü taksi şoförü Aslı. Bir nevi Ateşböceği. Bu ikilinin yolları kesiştiğinde hayatları bir anda değişecek ve yerini aşka bırakacak.

ATEŞ BÖCEĞİ OYUNCU KADROSU

seckinozdemir

Seçkin Özdemir

25 Ağustos 1981 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. 1.81 boyunda ve 66 kilodadır. Red Fm ismindeki radyo kanalında program sunuculuğu yapmıştır. Al Yazmalım, Muhteşem Yüzyıl, Bir Aşk Hikayesi, Günahkar ve Acı Aşk gibi dizilerde rol almıştır.

nilay_deniz

Nilay Deniz

3 Mayıs 1993 Aydın doğumlu genç oyuncu Güneşi Beklerken dizisiyle herkes tarafından tanınmıştır. 1.72 boyunda, 50 kiloda olan Nilay Deniz'in saç rengi kumraldır. Oyunculuk hayatına ilk adımı Behzat Ç dizisiyle atmıştır. Daha sonra 20 Dakika ve Aşk Yeniden gibi dizilerde de rol bulmuştur.

Seda_GAven

Seda Güven

28 Ağustos 1984 Balıkesir doğumlu güzel oyuncu Marmara Üniversitesi Tekstil tasarım bölümü mezunudur. Ekmek Teknesi isimli diziyle oyunculuk hayatına giriş yapmıştır. Fatmagül'ün Suçu Ne, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol almıştır. 1.68 boyunda ve 51 kiloda olan oyuncu Keremcem ile evlidir.

AaArA_AAtanak_2

Çağrı Çıtanak

1990 Hatay doğumlu genç oyuncu Ülker Hanım Eller reklamlarıyla tanınmaya başlamıştır. 1.78 boyunda ve 74 kiloda olan oyuncu fit fiziğiyle de dikkatleri çekmektedir. Babam Sınıfta Kaldı, Benim İçin Üzülme, Kayıp Şehir, Suskunlar, Kavak Yelleri, Küçük Sırlar, Asi ve Tatlı İntikam gibi dizilerde rol almıştır.

derya_alabora

Derya Alabora

19 Ağustos 1959 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Salkım Hanımın Taneleri, Masumiyet ve Adem'in Trenleri gibi ödüllü filmlerde rol bulmuştur. Küçük Hanımefendi, Çıplak Gerçek ve Acil Aşk Aranıyor gibi dizilerde rol almıştır.

belma_canciger

Belma Canciğer

16 Aralık 1972 Bursa doğumlu oyuncu Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Yahşi Cazibe dizisinde Makbule karakteriyle tanınmıştır.

umur

Umur Yiğit Vanlı

4 Mayıs 1989 Adana doğumlu yakışıklı oyuncu 1.85 boyunda ve 80 kilodadır. Boğa burcu olan oyuncu Müjdar Gezen Sanat Merkezi'nde eğitimini tamamlamıştır. Beyaz Gelincik, Annem, Acı Aşk ve O Hayat Benim gibi dizilerde rol bulmuştur.

Durul_Bazan

Durul Bazan

20 Eylül 1972 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Türkler Çıldırmış Olmalı, G.D.O Karakedi, Eyvah Eyvah 3, Analı Oğullu ve Yedi Güzel Adam gibi projelerde yer almıştır.

berkay

Berkay Tulumbacı

8 Haziran 1991 Kıbrıs doğumlu oyuncu 1.78 boyunda ve 72 kilodadır. Sakarya Fırat ve Kara Ekmek dizilerinde yer almıştır.

alicia-kapudag-ates-bocegi-dizisi-arzu-kac-yasinda

Alicia Kapudağ

1990 doğumlu genç ve güzel oyuncu Eğlendirme Dairesi, Hayat Yokuşu, Cinayet ve Küçük Ağa gibi dizilerde rol almıştır.

sebnem-dilligil2-500x321

Şebnem Dilligil

1 Ocak 1960 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Devlet Konservatuarı Yüksek Bölümünü tamamlamıştır. Geniş Aile, Kuzey Güney, Karadayı ve Yılanların Öcü gibi dizilerde rol almıştır.

Ateşböceği 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler ateşböceği ateşböceği 12. bölümü izle ateşböceği 13. bölüm fragman dizinin konusu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.