Atatürk'ün hiç bilinmeyen görüntüleri ortaya çıktı! / VİDEO

Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele dönemine ait bilinmeyen bir görüntüsü Yeni Zelanda arşivinden gün yüzüne çıktı. Atatürk ile birlikte Milli Mücadele döneminin önemli isimleri o görüntüde yer alıyor.

Milli Mücadele’nin önemli isimlerinden Halide Edip, Falih Rıfkı, Yakup Kadri, Adnan Adıvar, Mehmet Asım ve Yusuf Tengirşenk’in bir arada olduğu bir video geçtiğimiz gün ortaya çıkmıştı.

Görüntünün devamında Mustafa Kemal Atatürk'ün olduğu ortaya çıktı. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Saadet Özen şu ifadeleri kullandı:

"Bu görüntü 1923, İzmit’ten. Gazeteciler basın toplantısına topluca gelmemişler, ama acaba toplantı dönüşü çekilmiş olabilir mi ilk paylaştığım görüntü? Halide Hanım aynı..."

DUDAK OKUMA YÖNTEMİYLE SÖZLERİ ANLAŞILDI

Sevgili Sonnur Ulus dudak okuyarak Halide Hanım’ın sözlerini çözdü. “Baktığın ben miyim? Bakmayalım lütfen...” Toplu bir görüntüde “Burada beklemek gerekliliğimiz var mı?” Bizden bir kameramana konuşuyor. İzmit’te çekim yapan Cemil Filmer mi acaba?

Atatürk'ün hiç bilinmeyen görüntüleri ortaya çıktı! / VİDEO ile ilgili etiketler Atatürk video bilinmeyen görüntüleri bilinmeyen Halide Edip
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.