Ata Demirer ve Merve Dinçkol'dan aşk iddialarına yalanlama! / VİDEO

Ünlü komedyenin Merve Dinçkol'la aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Özge Borak’la olan evliliğini 2014 yılında sonlandıran Ata Demirer’in adı uzun bir zamandır yeni bir birliktelikle anılmamıştı. Zamanının çoğunu Bozcaada’da geçiren Ata Demirer'in şimdilerde yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Ata Demirer'in üç aydır genç sunucu Merve Dinçkol'la aşk yaşadığı iddia edilmişti. Dinçkol, Ata Demirer’in son filmi “Olanlar Oldu”nun galasına sunucu arkadaşı Öykü Cengiz’le birlikte katılmıştı.

İKİLİDEN YALANLAMA GELDİ

Sunucu Merve Dinçkol, yaptığı basın açıklamasıyla böyle bir aşkın olmadığını söylerken, Olanlar Oldu filmini sadece izlemek için gittiğini ve burada Ata Demirer’le yan yana gelerek fotoğraf çektirdiğini söyledi. Ata Demirer ise aşk haberini sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoyla yalanladı.

asdsadfsdfsdgfd

Ata Demirer ve Merve Dinçkol'dan aşk iddialarına yalanlama! / VİDEO ile ilgili etiketler Ata Demirer Aşk iddia yalanlama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.