Arda Turan resmen açıkladı... "Saygı çerçevesinde sonlandırdık"

Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ın bir süredir bir dargın bir barışık süren ilişkisinde çatırdama başladı. Arda Turan Aslıhan Doğan aşkı sona erdi. Bir süredir fırtınalı bir ilişki yaşayan Arda Turan Aslıhan Doğan ikilisi resmen ayrıldı.İlişkileri boyunca bir ayrılıp bir barışan Barcelonalı futbolcu Arda Turan ile sevgilisi Aslıhan Doğan 3. kez ilişkilerini bitirme kararı aldı. Peki Arda Turan Aslıhan Doğan neden ayrıldı? Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ın ilişkisi bu defa kesin bitti mi? İşte Arda Turan'dan instagram açıklaması...

Ünlü çift Arda Turan ile Aslıhan Doğan bir çok kez denedikleri ilişkilerinde yine başarısız oldular. Milli futbolcu Arda Turan, uzun bir süredir birlikte olmasına rağmen birçok kez ayrıldığı kız arkadaşı Aslıhan Doğan’dan yine ayrıldı. Yıldız futbolcu kız arkadaşı Aslıhan Doğan ile ayrıldığını Instagram'dan duyurdu. Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ın bir dargın bir barışık süren ilişkileri bu defa kesin bitti mi? Peki Arda Turan, Aslıhan Doğan’dan neden ayrıldı? İşte Arda Turan’ın Instagram’dan yaptığı açıklama…

İLİŞKİLERİ 2015'TE BAŞLAMIŞTI

Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ın yedi yıllık arkadaşlığı Mayıs 2015'te aşka dönüşmüştü. Ailelerin tanışmasıyla herkes evlilik kararı beklerken, ikili sosyal medya paylaşımları ve kıskançlık yüzünden ilişkilerine ara vermişti. Ancak birbirinden ayrı kalamayan Turan ve Doğan bir süre sonra ilişkilerine ikinci bir şans daha vermişti.

İkinci ayrılık ise daha sert olmuş ve ikili birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı.

Arda Turan ile evlilik yolunda giden ilişkisini bir anda bitiren Aslıhan Doğan, ayrılık nedenlerini "Biz Arda ile 10 yıldır tanışıyoruz. Arkadaşlığımız zamanla aşka dönüşmüştü. Birbirimizi gerçekten seviyorduk. Fakat Arda'nın İspanya'da olması ve oradaki ev ortamı bana uymadı. Biz de ilişkimize zor da olsa son verdik" diye açıklamıştı.

6 aylık aranın ardından Aslıhan Doğan ve Arda Turan'ın barışması evlilik iddialarının ağırlık kazanmasına neden olmuştu.

Kıskançlık haberleri çıksa da ikili bu süreçte sosyal medya hesaplarından "Biz ikimiz siz hepimiz" notu paylaşarak mutluluklarını ilan etmişti.

Ancak bu deneme de başarısız oldu ve Arda Turan Instagram'ın history bölümünden ilişkilerinin bittiğini duyurdu.

ASLI_ARDA

İŞTE ARDA’NIN AÇIKLAMASI

Arda Turan, Aslıhan Doğan’la ayrılığı sonrası resmi Instagram hesabından ‘Aslıhan Doğan’la ilişkimizi saygı çerçevesinde sonlandırdık. Bundan sonraki hayatında kendisine sağlık ve mutluluk diliyorum. Kararımıza göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederim…’ açıklamasını yaptı.

asfsadad

2 AY ÖNCE BARIŞMIŞLARDI

Arda Turan’la Aslıhan Doğan 2 ay önce tekrar barışmıştı. Arda’nın bu sürede adı Ebru Şallı, Yağmur Ünal ve ‘Kısmetse Olur' yarışmacısı Cansel Çördük’le anılmıştı. Barışma kararı sonrası Turan, Aslıhan Doğan için “Hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden” paylaşımı yapmıştı.

WEEWQRQ

NEDEN AYRILDILAR?

Arda Turan’la Aslıhan Doğan’ın neden ayrıldığı ise henüz bilinmiyor. Arda’nın gece yarısı açıkladığı olay sonrası çifte yakın kaynaklardan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

WEQRWQW_1
ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

İsmini Arda Turan ile yaşadığı beraberlikle sık sık gündeme gelen Aslıhan Doğan, 1985 doğumludur. Babası iş adamı Sabri Doğan’dır. İsmini ilk olarak Hasan Kosif ile yaşadığı birliktelikle duyuran Aslıhan Doğan, Kosif ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı.Arda Turan’ın Sinem Kobal’dan ayrıldıktan sonra sevgili olduğu Aslıhan Doğan ile uzun bir birlikteliği olmuştu. Hatta çifte evlenecekler gözüyle bakılıyordu… Ancak beraberliklerini bitirme kararı aldılar ve sonrasında Aslıhan Doğan sosyal medya hesabını da uzun bir süre kapattı.

EWWQWQ

ARDA TURAN KİMDİR?

30 Ocak 1987 yılında Bayrampaşa doğumlu olan Arda Turan, futbola Altıntepsi Makelspor’da başlamıştır. Babası Adnan Turan, başarılı futbolcunun yetiştiği kulüp olan Altıntepsi Makelspor‘da başkanlık yapmaktadır.

Kova burcu olan Arda Turan, 2000 yılında Galatasaray altyapısında yer almıştır. 2004-2005 sezonunda Galatasaray ana kadrosuna giren futbolcu, tecrübesizlikten kaynaklı olarak Manisaspor'a kiralanmıştır. Manisaspor'da büyük yükseliş gösteren Arda Turan bir sonraki sezon Galatasaray'a geri dönmüştür.

2011 Ağustos ayında Atletico Madrid'le 4 yıllık sözleşme imzalamıştır. Galatasaray bu transferden 12 Milyon Euro bonservis bedeli almıştır. Sözleşmede, "Atletico Madrid, UEFA Avrupa Ligi'ne kalırsa 500 bin, Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa 1 milyon euro ekstra ödeme yapacaktır" maddesi de yer almaktadır.

7 Temmuz 2015 tarihinde 34 milyon Euro (7 milyon başarı bonusları dahil) bonservis bedeli karşılığında İspanyol takımı Barcelona'ya 5 yıllığına transfer oldu. Rüştü Reçber'den sonra Barcelona forması giyecek ikinci Türk futbolcu oldu.

ARDA TURAN OYNADIĞI FUTBOL KULÜPLERİ

– Altıntepsi Makelspor

– Galatasaray

– Manisaspor

– Atletico Madrid

– Barcelona

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.