Aslı Enver'den çarpıcı Hande Erçel açıklaması!

İstanbullu Gelin ile yıldızı parlayan ve bı yıl Altın Kelebek'te 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Aslı Enver, 'En Beğenilen Marka Yüzü Özel Ödülü'nü de aldıktan sonra Hande Erçel ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Oynadığı dizilerle ve başarılı oyunculuğuyla adından sık sık söz ettirmeyi başaran güzel oyuncu Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisindeki performansıyla 2017 yılını zirvede bitirmişti.

ÇARPICI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Aslı Enver, 2018 yılına da ödülle girdi. 'En Beğenilen Marka Yüzü Özel Ödülü'nün sahibi olan Enver, Hande Erçel ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aslı Enver ve Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir ödül töreninde karşılaşıp selamlaşmayınca, gerginlik yaşanmıştı. Enver, konunun çarptırıldığını ifade edip, "Çok üzüldüm. Benim sözlerim yanlış anlaşıldı. Kendisine de telefon açıp bunu açıkladım, o da beni anladı. Hiçbir sorunumuz yok." dedi.

Aslı Enver'den çarpıcı Hande Erçel açıklaması! ile ilgili etiketler Aslı Enver Hande Erçel İstanbullu Gelin ödül en iyi kadın oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.