Aslı ve Murat’ın barışmasının perde arkasında video mu var?

Geride bıraktığımız günlerde bir arada görüntülenen Murat Boz ve Aslı Enver'in yeniden barışma hikayesinin arkasında bakın ne yatıyor.

Murat Boz’la sürpriz bir şekilde başlayan aşkını yine sürpriz bir şekilde bitiren Aslı Enver, görünen o ki bu ayrılığa daha fazla dayanamadı. Magazin kulislerinde Aslı Enver’in Murat Boz’u affettiği konuşuluyor. Çifti yeniden bir araya getiren olaysa, Boz’un sevgilisi Aslı Enver’in doğum günü sebebiyle hazırladığı özür videosu

MURAT'I AFFET ASLI

Murat Boz, güzel oyuncunun doğum gününe özel bir video hazırladı. Arkadaşlarının Aslı Enver’e “Murat’ı affet” diye seslendiği videonun sonunda da bir sürpriz gizliydi; Boz’un Enver için bestelediği şarkı. Şarkıyı dinlerken duygulanan Enver, Boz’un buluşma teklifini kabul etti. Ve o görüşmeden barışma kararı çıktı.

eteyrt_1

VİLLADAKİ KAÇAMAK VE SÜRPRİZ BARIŞMA

İkili, 1.5 yıllık ilişkilerini kısa süre önce noktalamış, Boz'un Eser Yenenler'in villasında kaçamak yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Geçen hafta sürpriz bir gelişme yaşandı, Enver ve Boz Suadiye'de bir araya geldi. O buluşmanın perde arkası da ortaya çıktı. İddialara göre Boz, güzel oyuncunun doğum gününe özel bir video hazırladı. Arkadaşlarının Enver'e “Murat'ı affet” diye seslendiği videonun sonunda da bir sürpriz gizliydi; Boz'un Enver için bestelediği şarkı. Şarkıyı dinlerken duygulanan Enver, Boz'un buluşma teklifini kabul etti. Ve o görüşmeden barışma kararı çıktı.

sdgsdfsg

Aslı ve Murat’ın barışmasının perde arkasında video mu var? ile ilgili etiketler Murat Boz Aslı Enver video muratı affet barışma kararı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.