Aslı Enver, Özcan Deniz ile aşk iddialarına öyle bir yanıt verdi ki...

Aslı Enver'in Murat Boz'dan neden ayrıldığıyla ilgili iddialar bitmiyor. Son iddiaya göre güzel oyuncu kalbini Özcan Deniz'e kaptırdı. Aslı Enver ise konuyla ilgili iddialara sosyal medya üzerinden cevap verdi...

Geçtiğimiz günlerde Murat Boz, Bahar-Nihal Candan kardeşlerle yakalanmış, sevgilisi Aslı Enver ile bu nedenle ayrıldı haberleri çıkmıştı.

Bugün ise ayrılığın asıl nedeni "Aslı Enver'in dizideki rol arkadaşı Özcan Deniz ile aşk yaşıyor" iddiaları çıktı. Aslı Enver, yaklaşık bir buçuk aydır İstanbullu Gelin’de başrolü paylaştığı Özcan Deniz’le aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi.

Enver bu habere yorum yaparak yalanlama getirdi. Aslı Enver, Özcan Deniz ile aşk yaşadığı iddialarını paylaşan bir siteyi görüp fotoğrafın altına "Yok artık" diyerek haberi yalanladı.

sdfgsdgfsdf

Aslı Enver, Özcan Deniz ile aşk iddialarına öyle bir yanıt verdi ki... ile ilgili etiketler Aslı Enver Özcan Deniz Aşk Murat Boz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.