Aslı Enver - Murat Boz ayrılığının asıl nedeni Özcan Deniz mi? / VİDEO

İzzet Çapa'nın sosyal medya üzerinden Sacit Aslan'la birlikte gerçekleştirdiği "Beraber ve Solo Serzenişler" programının bu haftaki konuğu Erol Köse oldu. Programda samimi bir sohbet gerçekleştiren üçlü, gündemde olan konuları konuşmayı da ihmal etmedi. Murat Boz, Aslı Enver ayrılığının da konuşulduğu sohbette, bu ayrılık hakkında farklı nedenlerin de olabileceği üzerinde duruldu.

İzzet Çapa ve Sacit Aslan'ın birlikte sunduğu programda bu hafta Erol Köse vardı. Köse açıklamalarıyla taşları yerinden oynatacak gibi...

Murat Boz - Aslı Enver ayrılığında herkes, Bahar - Nihal Candan kardeşleri suçlu ilan etmişken farklı bir pencereden bakan Erol Köse, "Nihal beni aradı. 'Kalabalık bir partiye gittik, bizden başka insanlar da vardı. Niye bizim başımıza bu olaylar geldi. Tek suçumuz o partiye katılmaktı' dedi." şeklinde konuştu.

Ayrılığın herkes tarafından konuşulduğu gibi 15 gün önce olduğunu söyleyen Köse, "Bu ayrılık sonrası dağıtma süreci. Murat aldatacak bir çocuk değil" dedi.

BOMBA İDDİA: ASLI ENVER-MURAT BOZ AYRILIĞININ ASIL NEDENİ ÖZCAN DENİZ!

Samimi sohbette bomba iddia ise Aslı Enver - Murat Boz ayrılığının perde arkasına ilişkindi. Erol Köse'nin iddiasına göre aşkı bitiren isim Özcan Deniz!... Köse, "Özcan Deniz'li dizi işinin bu ayrılığı tetikleyeceğini önceden söylemiştim" şeklinde konuştu.

Köse'nin iddiasına göre; dizinin Bursa'da çekilmesi ve öpüşme sahneleri genç çiftin ayrılmasında etkili oldu.

Aslı Enver - Murat Boz ayrılığının asıl nedeni Özcan Deniz mi? / VİDEO ile ilgili etiketler Aslı Enver Murat Boz Bahar Candan Özcan Deniz ayrılığının nedeni Nihal Candan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.