Aslı Enver, Fikret Kızılok şarkısı söyledi Youtube'da gündem oldu

Star TV'nin yeni dizisi İstanbullu Gelin'de Süreyya rolünü oynayan Aslı Enver, Cuma akşamı ekrana gelecek 3. Bölümde Fikret Kızılok’un ‘Fark etmeden’ şarkısını seslendirdi. İstanbullu Gelin fragmanı, bugün youtube'nin 'Popular in Turkey' (Türkiye'de en popüler) müzik kategorisinde 1. sırada yer alıyor.

İstanbullu Gelin 3. bölüm fragmanına Aslı Enver damga vurdu. İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı Aslı Enver, yayınlanan 3. bölüm fragmanında Fikret Kızılok’un ‘Fark etmeden’ şarkısını seslendirdi ve büyük beğeni topladı. İşte, Aslı Enver'in Fikret Kızılok performansı...

Başrollerinde Aslı Enver ile Özcan Deniz'in rol aldığı İstanbullu Gelin'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Süreyya (Aslı Enver) Fikret Kızılok’un Farketmeden şarkısını yorumladı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Esma Sultan, Faruk’un evlilik kararından vazgeçmemesi üzerine, Süreyya’yı konaktan göndermek için en büyük hamlesini yapmıştır. Boran Konağına gelin girecekse o gelin Esma Sultan’ın seçtiği kişi dışında kimse olmaz.

Fikret, yıllardır âşık olduğu İpek’le evlenecek olmasının mutluluğunu yaşarken, Faruk, Esma Sultan’a aldığı bu kararın hesabını sorar. Esma Sultan, Boran ailesinin itibarına uygun gelini bütün Bursa’ya duyurmak için hazırlıklara çoktan başlamıştır.

istanbullu-gelin-3-2xmnmAd7ZJECktPv4jWI1DA
Süreyya ve Faruk tüm bu olayların içinde aşklarını dolu dizgin yaşar. Esma Sultan konak düzeni, ailenin gelenek ve görenekleriyle genç kadını bir taraftan ezip, diğer taraftan Boran ailesi gelini olma yöntemleriyle sınarken, Süreyya kolay lokma olmadığını, gücünü Faruk’a olan aşkından aldığını her fırsatta ispatlar.

Boran Konağında Fikret ve İpek’in evlilik hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Senem’in İstanbul’dan ani gelişinin sebebi bu hazırlıklara gölge düşürür.

Esma Sultan’ın Boran adının şanına yaraşır düğün hazırlıklarını, özellikle Süreyya’yı hiçe sayarak sürdürürken Düğününe düşen bomba, Boran ailesinin büyük felaketi olarak geceye damgasını vurur…

Aslı Enver, Fikret Kızılok şarkısı söyledi Youtube'da gündem oldu ile ilgili etiketler Aslı Enver İstanbullu Gelin fikret kızılok şarkısı fark etmeden
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.