Aslanlar hayvanat bahçesine mi gidecek, Beştepe'ye mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarihi Afrika ziyareti dönüşünde, aralarında SuperHaber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er'in de bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, kendisine hediye edilen yavru aslanların akıbetinin ne olacağını açıkladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta başından itibaren Sudan, Çat ve Tunus'ta yoğun resmi temaslarda bulundu.

Erdoğan, tarihi Afrika seferinin son durağı olan Tunus'tan yurda dönerken uçakta, aralarında SuperHaber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er'in de bulunduğu gazetecilerle sohbet etti.

Cumhurbaşkanı kendisine, Sudan Cumhurbaşkanı Ömer el Beşir tarafından hediye edilen üç yavru aslanın akıbetini ne olacağı yönündeki bir soru üzerine, Enerji Bakanı Berat Albayrak ile arasında geçen konuşmayı paylaştı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları;

-Afrika ziyaretiniz esnasında size üç arslan yavrusu hediye edildi. Bunların akıbeti ne olacak?

İkisi birer yaşında. Onların biri dişi biri erkek. Üçüncüsü de sekiz aylık. Bir an için torunlarım ister mi acaba diye düşündüm. Berat Bey’e bir sor bakalım dedim. Torun önce "hayır" diyordu, sonra "getirin" falan demeye başladı.

dewfef

Ama Berat Bey de haklı olarak bunun tehlikeli olabileceğini söyledi. Neticede arslanlar! Gaziantep’e gönderilecek...

Gaziantep Belediye Başkanlığının çok büyük bir hayvanat bahçesi var. Belediye Başkanımız Fatma Hanımı aradım söyledim, bilahare haber gönderdi bize, çok da iddialı konuştu.

“Ben elemanlarımı göndereyim. Direk oradan alsınlar. Gaziaantep’e getirsinler” dedi.

İnşallah üç arslan Gaziantep’in hayvanat bahçesinde yerlerini alacak. Ayrıca ceylanlar da var, ceylanlar bize gelecek. / SuperHaber

Aslanlar hayvanat bahçesine mi gidecek, Beştepe'ye mi? ile ilgili etiketler Erdoğan Afrika aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.