Aşkı için çarşaf giydi! Polis operasyon yaptı...

Elazığ'dan Sivas'a sevgilisiyle beraber kaçan adam kızın akrabalarından saklanmak için çarşaf giyerek kadın kılığına girdi. Ancak bu kamuflaj polis operasyonu ile sona erdi. Çarşaflı iki kişiden birinin kadın olmadığından şüphelenen vatandaşların ihbarı üzerine polis operasyon yaptı. Vatandaşların tahminlerinin doğru olduğu ortaya çıkarken, iki sevgilinin kızın ailesinden saklanmak için çarşaf kullandığı belirlendi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Yeni Mahalle Danişment Ortaokulu yakınlarında bulunan parkta yaşandı. Okul çevresinde ve parkta gezinen iki çarşaflı kişiyi gören çevredeki vatandaşlar birinin erkek olabileceği şüphesiyle polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çarşaflı iki kişiyi inceledi. Yapılan incelemede çarşaflılardan birinin erkek olduğu ortaya çıktı.

Elazığ'dan Sivas'a kaçarak geldiği öğrenilen şahıslar Emrah B. ile Hasret K. gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada tabanca, iki adet şarjör ve bıçak çıktı.

Çarşaf giyerek kadın kılığına giren Emrah B.'nin iddiaya göre kaçırdığı Hasret K.'yı akrabalarından korumak için kendisinin de çarşaf giydiği öğrenildi. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Aşkı için çarşaf giydi! Polis operasyon yaptı... ile ilgili etiketler Çarşaf Sivas Sevgili polis
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.