Asena Atalay'ın çıkıp bir göbek atmadığı kaldı... / VİDEO

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maç sırasında sarı lacivertli taraftarlar 90 dakika boyunca eski oyuncuları Caner Erkin'e tepki gösterdi. Her hareketini ıslıklayan, küfürler edilen Caner Erkin'in olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Asena Atalay ise Kanal D'de sunduğu programda bu duruma gönderme yapan ifadeler kullandı...

Fenerbahçeli olduğu bilinen Magazin D Pazar sunucusu Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin'e derbi maçından sonra gönderme yaptı.
Asena Atalay, "Valla ben bugün çok keyifliyim. Sizi bilemeyeceğim!" diyerek programın açılışını yaptı.

Sunucu Asena Atalay, derbi maçından sonra sunuculuğunu üstlendiği Magazin D programını açılış konuşmasında eski eşi Caner Erkin'e imalı bir göndermede bulundu.

Fenerbahçeli olduğu bilinen Magazin D Pazar programının sunucusu Asena Atalay, açılışı şöyle yaptı: "Valla ben bugün çok keyifliyim. Sizi bilemeyeceğim. Neyse yine de keyifli bir pazar diliyorum."

Derbide Fenerbahçeli taraftarlar top Caner Erkin'in ayağına geldiğinde yoğun protestoda bulunmuştu.

Asena Atalay'ın çıkıp bir göbek atmadığı kaldı... / VİDEO ile ilgili etiketler Asena Atalay Caner Erkin Beşiktaş Fenerbahçe magazin d pazar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.