Asena Atalay'dan flaş 'aşk' açıklaması

Özel hayatıyla ilgili yorumlardan bunaldığı için Instagram hesabını donduran Asena Atalay, sayfasını yeniden aktif hale getirdi.

Milliyet'in haberine göre geç saatlere kadar canlı yayın yapan Atalay, takipçilerinin “Sevgililer Günü’yle ilgili ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, “Hiç sevmem. Zaten hayatımda biri yok” yanıtını verdi.

ASENA ATALAY KİMDİR?

Asena Atalay, 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Aslen Antalya'lı ve varlıklı bir turizmci ailenin kızı olan Atalay, liseyi Denizli'de okuduktan sonra İspanya'ya gitti.

İspanya'da 2,5 yıl okuduktan sonra Türkiye'ye 2008 yılında dönen Asena, Ankara, Bilkent Üniversitesi'nde İşletme bölümünde okumaya başladı. Bilkent'te öğrenciyken evlenince İstanbul'a geldi okulu tekrar okumaya karar verip İstanbul, Beykent Üniversitesi Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü'nde okumaya başladı.

"Ase88" adında kendi markasını yarattı. WhatsApp'tan ürün satmaya başladı. Ayrıca İstinye'de "Asena 88" adlı bir mağaza açtı. 2013 yılının sonlarında Berkay Şahin, Asena Erkin ile adı birlikte anıldı ancak iddiaları da kesin bir dille yalanladı. Asena Erkin, Temmuz 2014 ayında Show TV'de iki hafta "Hey Canlı"nın sunucusu Özge Ulusoy'un yerine sunuculuk yaptı.

Asena Atalay, 2009 yılında futbolcu Caner Erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 Haziran 2010 tarihinde evlendiler. 25 Nisan 2011 tarihinde Çınar adında bir oğlu oldu.

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’le 6 yıllık eşi Asena Erkin, 29 Ocak 2016 tarihinde tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Oğulları Çınar’ın velayeti anne Asena Atalay'a’e verildi.

Asena Atalay'dan flaş 'aşk' açıklaması ile ilgili etiketler Asena Atalay Caner Erkin aşk hayatı Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.