Asena Atalay'a şok üstüne şok! Dostları yanında olmadı...

Futbolcu Caner Erkin'den boşandıktan sonra maddi sıkıntıya düşen Asena Atalay, ek gelir elde etmek için parti organizatörlüğüne soyundu. Ne var ki Atalay'ın partisine ilgi gösterilmedi. Ünlü dostlarının katılımının olmaması Asena Atalay'ın hayal kırıklığını ikiye katladı.

Geçtiğimiz yıllarda magazin dünyasına damga vuran figürlerden biri olan Asena Atalay, futbolcu eşi Caner Erkin’den boşandıktan sonra gündemden düştü. Erkin ile davalık olan ve mahkemede geçinemediği gerekçesiyle yüklü bir tazminat isteyen Asena’nın bu talebi reddedilmişti.

Alışık olduğu renkli hayattan uzak kalan Asena Atalay’ın şu sıralar maddi sıkıntı içinde olduğu ve para kazanmak için çeşitli projeler geliştirdiği öğrenildi. Bunlardan biri de parti organizatörlüğü. Maslak Mashattan’da babasına ait Juniper adlı mekânda parti organize eden Atalay, etkinliğe davet ettiği birçok kişinin katılmamasıyla büyük şok yaşadı.

werwert

Caner Erkin ile evli olduğu dönemde magazin basınının gündeminden hiç düşmeyen, özellikle lüks otomobilleriyle sık sık haber olan Atalay’ın yakın çevresine, “Eskiden benimle fotoğraf çektirmek ve sosyal medya hesaplarında paylaşmak için can atanların hiçbiri ortada yok” diyerek eski dostlarına sitem ettiği öğrenildi.

Asena Atalay'a şok üstüne şok! Dostları yanında olmadı... ile ilgili etiketler Asena Atalay Caner Erkin
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.