"Arif v 216'nın" hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu!

Cem Yılmaz'ın son filmi Arif v 216 vizyona hızlı bir giriş yaptı. Robot 216'nın G.O.R.A!'dan dünyaya gelerek insan olma macerasını konu alan film gişede rekor kırmaya devam ediyor. Öte yandan film gişeden kaldırılınca hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu. Başrollerinde Cem Yılmnaz, Ozan Güven ve Seda Bakan'ın olduğu filmin diğer önemli oyuncuları ise, Özkan Uğur, Ahu Yağtu, Tuba Ünsal, Mustafa Sandal. Ediz Hun ise filmin sürprizi. Yeşilçam'a gönderdiği filmlerle izleyicilere nostalji yaşatan Arif v 216'nın hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Peki, Arif v 216 hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? TV8 mi yayınlayacak? Detaylar haberimizde...

Arif v 216 hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? Senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvaş Baruönü'nün yaptığı film gişede rekor kırmaya devam ediyor. ilk 3 günde ise toplam 1 milyon 331 bin 691 kişi tarafından izlenerek, Türk sinema tarihinde Ocak ayında en iyi açılış yapan film oldu. Filmin ise beklentilerin aşağıdasında olduğunu ifade eden izleyicilerin yanı sıra Haluk Levent asker arkadaşına destek verdi. "Cem Yılmaz'ın son filmini beğenir beğenmezsiniz ama Cem'e sallarken desteksiz sallamamak lazım.Askerlik boyunca aynı koğuşta yan yana yaşadık. Mütevazidir. Emek ve emekçi dostudur. Çalışkandır. Benim burada yazmama ihtiyacı olmayacak kadar kredisi olan kişilik sahibi adamdır" diyen Levent, Cem Yılmaz'a destek verdi. Peki, Arif v 216 hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? TV8 mi yayınlayacak? Detaylar haberimizde...

arif_v_216

"ARİF V 216" HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Şimdilerde vizyonda olan, ünlü komedyen Cem Yılmaz ve yakın arkadaşı Ozan Güven'in başrollerinde yer aldığı 'Arif V 216' filminin, sinemadan sonra hangi açık kanalda yayınlanacağı ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı'nın daha işin başında olayı bitirip Cem Yılmaz'la anlaştığı konuşuluyor...

Milliyet yazarı Sina Koloğlu'nun, ‘Arif V 216’ Hangi Kanalda? başlıklı yazısı şöyle:

'Arif V 216', yeni yılın en çok konuşulan filmi oldu ve olacak. Beğenenler, beğenmeyenlere anlatıyor. Gişesi de, en iyi Cem Yılmaz filmi olacak gibi... Malum, filmler önce sinemalarda sonra paralı kanallarda gösterilir. Sonra sıra, açık kanallara gelir. Peki bu filmi, hangi kanal yayınlayacak? TV8 yani Acun Ilıcalı, işin başında olayı bitirmiş duyduğum kadarıyla... Cem Yılmaz’la iyi anlaştıkları basından anlaşılıyor. Ee TV8’de yılbaşı gecesi programında da elinden gelen şovu sundu Cem Yılmaz. Sordum kanala, “Evet biz aldık” dediler. Peki ne zaman yayınlanır? Sinema salon yolculuğunun uzun süreceği belirtiliyor. Sonra paralı kanal yolculuğu var. Bu arada büyük olasılıkla Digiturk platformunda yayınlanacak. İyi iş yapan yerli filmleri kaçırmadığı söyleniyor.

Örnek ‘Recep İvedik 5’, şu an bu platformda gösteriliyor. ‘Arif V 216’nın da burada yer alacağı konuşuluyor. TV8’deki yayının ise, 2019’u bulması bekleniyor.

Gişe filmleri hangi kanalda?

Reklamı, gişesi iyi olan ve merak edilen filmlerin ekran yolculuğu nasıl olacak? Bir hatırlatayım mesela ‘Ayla’... Bu filmin açık kanal yayın haklarını FOX aldı. Şener Şen’in başrolünü oynadığı ‘Yol Ayrımı’ da FOX’ta yayınlanacak. TV8, Elçin Sangu ve Barış Arduç’un ‘Mutluluk Zamanı’ filmine talip oldu. Bu kanallar, filmleri birden fazla oynatma hakkını elde ediyor ve zaman içinde de gösteriyor. Yani her daim ‘reyting’ ve reklam garantili projeler oluyor. Özellikle TV8, bu konuda bir adım öne çıkıyor.

arif_v_216_hangi_kanalda

ARİF V 216 TOPLAMDA NE KADAR İZLENDİ?

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı Arif V 216, vizyona girdiği 5 Ocak tarihinde ve 6 Ocak'ta kapalı gişe oynadı. Arif V 216, ilk 3 günde ise toplam 1 milyon 331 bin 691 kişi tarafından izlenerek, Türk sinema tarihinde Ocak ayında en iyi açılış yapan film oldu.

ARİF V 216'YA ŞİKAYET DİLEKÇESİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet dilekçesi veren Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz'ın filmlerinde bu özendirmeyi “planlı ve sistematik” olarak uyguladığını öne sürdü. Dilekçede şöyle denildi:

"BAĞIMLILIĞI ÖZENDİRİYORLAR!"

“Bu tür eylemler sigara firmalarının gizli reklam araçlarından olduğu son zamanlarda Sarıay Derneğimiz tarafından alınana duyumlar arasındadır. Bu film hakkında iki gündür çok sayıda telefon aldık. Halkımızın bir bölümü artık gerçekleri anlamaya başladı. Yüksek miktarda ceza verilmediği veya denetimsiz bırakıldığı takdirde bu tür vakıaların tekerrür ettiği ve edeceği herkesçe malumdur.

Tütün ürünlerinin ve üretici firmaların isim, marka veya alametleri kullanılarak her ne surette olursa olsun reklam ve tanıtımı yapılamaz. Bu ürünlerin kullanılmasını özendiren veya teşvik eden kampanyalar düzenlenemez. Alkol ve uyuşturucu maddeler gibi bağımlılık yapan ve sayılamayacak kadar zararı olan sigaranın işlev olarak diğer uyarıcı ve uyuşturucu maddelerden hiçbir farkı yoktur. Yasağı ihlal eden kişiler hakkında gerekli müeyyidelerle cezalandırılmasını talep ederim.”

arif_v_216afafgafe

"CEM YILMAZ BİZİMLE DALGA MI GEÇİYOR?"

Cem Yılmaz'ın beyaz perdeye iddialı bir şekilde geri döndüğü 'Arif V 216' filmi beğenildiği kadar eleştirilerin de odağı oldu. Filme bir eleştiri de Esin Övet'ten geldi.

Habertürk Gazetesi'nden Esin Övet'in, "İki Film, İki Analiz" başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle:

"Film genel anlamda iyi düşünülmüş. Fakat film bittikten sonra salonun genelinde derin bir sessizlik vardı. Coşkudan eser yoktu. Hatta birçok kişi 'Cem Yılmaz bizimle dalga mı geçiyor?' sorusunu birbirine soruyordu.

Pazar günü 16.10 seansına girdim. İzleyenlerin fikri, genel izlenimim, vardığım kanı ve çıkardığım sonuç şudur:
Cem Yılmaz sen filmlerde oynama. Sen stand-up yap. Ya da film yaz. Evet yaz.

'Arif V 216'da iyi olan çok şey var. Bu iyi olan şeylerin yanında sen maalesef iyi durmuyorsun.

Filmin sonunda akılda kalan sürekli mesaj veren, sanki oynamak için çok tekrar yapmış bir Cem Yılmaz oluyor.

Cem Yılmaz'ın 'Bu benim hikâyem kardeşim, ister beğenirsiniz ister beğenmezsiniz' kısmını üzgünüm ama artık geçmesi şart. Çünkü millet Cem Yılmaz'la gülmek, eğlenmek istiyor. Bence bunu artık kabul etmesi ve bu konuyla barışması şart. Hatta gel barışalım Cem Yılmaz."

"Arif v 216'nın" hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu! ile ilgili etiketler TV8 arif v 216 hangi kanalda ne zaman yayınlanacak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.