Arfin'de siviller terör örgütüyle çatışıyor!

Sivillerin araçlarını ateşe vererek Afrin’den kaçmaya çalışan teröristler ile şehirden çıkamayan halk arasında çatışma çıktı.

“Kürtlerin haklarını koruyoruz” diye meydanlara çıkan, dünya kamuoyunda taraftar bulmayan çalışan terör örgütü PKK/PYD Afrin’de de yine Kürtlere zarar vermeye başladı.

Türkiye gazetesinin haberine göre, Örgüt ele başları geride acemi militanları bırakıp rejim desteğiyle Afrin’den Rakka’ya kaçarken, içeride kalan militanlar dün sabah kendilerine ve sivillere ait araçları ateşe vererek Afrin’den çıkmaya başladı.

Zeytin Dalı Harekâtı’nın başladığı 20 Ocak’ta sayıları 12 bine ulaşan örgüt militanlarının baskı ve zulümleri ile zor günler geçiren ve kendilerini bir anda operasyonun içinde bulan siviller, militanların kaçmasıyla birlikte harekete geçti.

YAĞMA BAŞLADI

Şehirden çıkamayan militanlarla siviller arasında çatışmalar yaşanırken, örgütün halktan vergi adıyla toplayıp stokladığı erzak ve lojistik malzemelerin bulunduğu depolar yağmalanmaya başladı.

Arfin'de siviller terör örgütüyle çatışıyor! ile ilgili etiketler Afrin Çatışma sivil
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.