Arda Turan ile sevgilisi Mikonos tatilinde böyle görüntülendi

Yaz tatiline çıkan Arda Turan, geçen günlerde barıştığı sevgilisi Aslıhan Doğan ile Yunasistan'ın Mikonos adasında görüntülendi. Aslıhan Doğan ile birlikte müzik eşliğinde dans eden Arda Turan, sevgilisi ile pistte öpüştü.

Geçen günlerde eski sevgilisi Aslıhan Doğan ile barıştığını sosyal medyadan duyuran Arda Turan, sevgilisi ile birlikte gözde tatil mekanı Mikonos'ta görüntülendi. Türk tatilcilerin gözde mekanlarından olan Mikonos'ta bir otelde konaklayan Arda Turan ile Aslıhan Doğan pistte müzik eşliğinde dans ederek eğlendi. Arda Turan ile Aslıhan Doğan dans ederken birbirlerine sarılarak öpüştü. Türk tatilciler, Arda Turan ile sevgilisini fotoğrafladı.

arda6

Arda Turan ile sevgilisi Mikonos tatilinde böyle görüntülendi ile ilgili etiketler Arda Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.