Aras Bulut İynemli'nin yeni projesi belli oldu! Partneri kim olacak?

Show TV'nin yeni yayın dönemindeki iddialı yapımlarından "Aras"ın cast çalışmaları sürüyor.

Ay Yapım'ın imza atacağı mafya dizisinde Aras Bulut İynemli, başrolü oynuyor. İçerde'nin ikinci yönetmeni Sinan Öztürk'ün yöneteceği, usta kalem Gökhan Horzum'un ise yazacağı dizinin başrol kadın oyuncusu ise merak konusu...

Dizide İynemli'ye eşlik etmesi için görüşülen adaylar arasında bir isim öne çıktı. Bodrum Masalı dizisine haziran ayında veda eden Dilan Çiçek Deniz'in, son dakika bir değişiklik olmazsa "Aras" dizisinin kadın yıldızı olacağı iddia edildi.

Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal, Bodrum Masalı'nın oyuncusu olduğu için Dilan Çiçek Deniz'le yakışıklı oyuncu önceden tanışıyor. Öte yandan dizinin yönetmeni Sinan Öztürk'e son olarak İçerde'de beraber çalıştığı Uluç Bayraktar tam destek veriyor. Ay Yapım'ın Ezel ve Karadayı gibi çok izlenen yapımlarına imza atan başarılı yönetmen Uluç Bayraktar'ın ise yakında film çekmeye hazırlandığı konuşuluyor.

Aras Bulut İynemli'nin yeni projesi belli oldu! Partneri kim olacak? ile ilgili etiketler aras bulut iyemli başrol aras
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.