Apple'dan büyük ses getiren reklam filmi! / VİDEO

The Rock ismi ile bilinen ünlü oyuncu Dwayne Johnson, Apple'ın sanal asistanı Siri ile birleşerek bir kısa filmde yer aldı. Tüm dünyanın severek takip ettiği Dwayne ‘The Rock’ Johnson, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Apple ile ortak bir proje geliştirdiğini duyurdu. İlk önce film diye duyurulan proje daha sonra Apple’ın YouTube kanalında yaklaşık 4 dakikalık eğlenceli bir video olarak paylaşılınca gerçek ortaya çıktı. Videoda Johnson’un yoğun temposuna ayak uyduran ve tüm ihtiyaçlarını karşılayan Siri’ye odaklanıyor.

The Rock ismi ile bilinen ünlü oyuncu Dwayne Johnson, Apple'ın sanal asistanı Siri ile birleşerek bir kısa filmde yer aldı.
Tüm dünyanın severek takip ettiği Dwayne ‘The Rock’ Johnson, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Apple ile ortak bir proje geliştirdiğini duyurdu. İlk önce film diye duyurulan proje daha sonra Apple’ın YouTube kanalında yaklaşık 4 dakikalık eğlenceli bir video olarak paylaşılınca gerçek ortaya çıktı. Videoda Johnson’un yoğun temposuna ayak uyduran ve tüm ihtiyaçlarını karşılayan Siri’ye odaklanıyor.

Son derece eğlenceli olduğu görülen The Rock X Siri: Dominate The Day isimli videonun sonundan anladığımız kadarıyla bu, bir video serisi olacak gibi duruyor.

siri

Türkiye için The Rock x Siri: Güne Hükmet adıyla yayınlanan reklam filmi, Apple’ın YouTube’daki kanalında, 30 Temmuz tarihinde yayınlandı ve bugüne kadar 800 binden fazla izlenme rakamlarına ulaştı.

Reklamın orijinal diliyle yayınlanan versiyonundaki altyazı da İngilizce olunca bu dile hakim olmayan kişiler, Apple’a biraz sitemde bulunmuşlardı. Sanıyorum ki Türkçe dublaj, Dwayne Johnson hayranlarına da ilaç gibi gelmiştir.

Apple'dan büyük ses getiren reklam filmi! / VİDEO ile ilgili etiketler Apple dwayne johnson siri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.