Anne dizisi 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şule Turna'yı çöpe attı ve...

Anne dizisi son bölüm nefesleri kesti. Anne 16. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı mı? Şule Turna'yı çöpe attı. Turna'nın kendisini unuttuğunu düşünen Zeynep bir karar vermeli. Anne dizisi son bölümde neler oldu? Anne 16. bölüm fragmanında neler var? İşte Anne dizisi hakkında merak edilen herşey...

Anne dizisi son bölüm nefesleri kesti. Anne 16. yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı mı? Şule Turna'yı çöpe attı. Turna'nın kendisini unuttuğunu düşünen Zeynep bir karar vermeli. Turna annesini nasıl yakalattı? Anne dizisi son bölümde neler oldu? Anne 16. bölüm fragmanında neler var?

Anne dizisi son bölüm özeti

Star TV ekranlarında salı akşamları yayınlanan Anne dizisi son bölümde Turna’nın kendisini unuttuğunu düşünen Zeynep büyük bir üzüntü yaşarken komiserle gerçekleştirdiği konuşma bölüme damga vurdu.

Turna’nın ifadesinin aldıktan sonra Şule’nin gözaltına alınması karar verilirken Anne yeni bölüm fragmanında Şule’nin son durumunun ortaya çıkması bekleniyor. Öte yandan bir süredir, Zeynep’in kızının kaçırdığı gerekçesiyle mağdur rolünü oynayan Şule ise Turna’nın “Annem beni çöpe attı” sözlerinin ardından polis ekipleri tarafından yakalandı.

Anne 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne dizisi 16. bölüm fragmanı internette henüz yayınlanmadı. İnternette yayınlanır yayınlanmaz haberimizde birlikte sitemizde olacaktır. Anne dizisi yeni bölüm fragmanında Turna-Şule ve Zeynep üçgeninde yaşanacak gelişmelere ilişkin önemli bilgileri olacak.

anne

Anne dizisi son bölümde neler oldu?

Şule’nin şikayetçi olmasının ardından kendisini zorlu bir süreç bekleyen Zeynep önce hapse girmiş ardından da serbest bırakılmıştı. Ancak Şule’nin Turna’yı çöpe attığının ortaya çıkmasının ardından bu kez polis ekiplerinin hedefi Şule oldu. Son bölümde yapılan gizli çekimden sonra Turna’nın kendisini unuttuğunu düşünen Zeynep ise bir karar vermesi gerektiğinin farkına varacak.

Başrollerinde Cansu Dere, Beren Gökyıldız, Vahide Perçin ve Gonca Vulstateri’nin oynadığı dizinin yeni bölümü yine önemli gelişmelere sahne olacak. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen 13. bölümde Şule’nin şikayetçi olmasının ardından Zeynep polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış ve Turna ile birlikte karakola götürülmüştü. Zorlu durum karşısında Zeynep’in yanında olmak isteyen Gönül ona yardım etmeye çalışsa da yaşanacaklara engel olamamıştı.

Atlattığı büyük tehlikenin ardından komaya giren Cengiz, iyileşme sürecinin ardından Şule’yi karşısında buldu. Komadan çıktıktan sonra fikirlerini tamamen değiştiren Cengiz, Şule’nin bütün ısrarlarına rağmen kendisini bir daha görmek istemediğini ve evlenme kararından vazgeçtiğini belirtmişti. Cengiz’in de kendisini terk etmesinin ardından sokaklarda kalan Şule ise kalacak bir yer ararken etrafında yardım edecek kimse kalmamıştı.

7 Şubat’taki bölümdeki Şule ile birlikte sokakta kalan Turna soğuktan dolayı oldukça zor bir durumda kalırken, nezarethanede gördüğü Zeynep kendisine moral olacak.

Anne dizisi 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şule Turna'yı çöpe attı ve... ile ilgili etiketler Star TV anne dizisi son bölüm anne 16. yeni bölüm fragmanı şule turna zeynep anne dizisi anne 16. bölüm fragmanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.