Anne dizisi 11 Nisan yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Anne dizisi 11 Nisan salı günü yayınlanacak yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. 23. bölümde Turna'ın hali yürek sızlatıyor. Küçük kız yine sokaklara düşecek. Turna Zeynep'in başka kızları sevdiğini görmüş ve çok üzülmüştü. Sokağa atılan Turna'yı gören Gönül bu durumu Zeynep'e söylemeye valışacak. Anne dizisi yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haber detayda.

11 Nisan akşamı Anne dizisi 23. bölüm ile ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölüm fragmanında Turna'nın yeniden sokaklara döndüğünü göreceğiz. Zeynep kızını bir kere daha sokaklara terk edecek. Gönül yağmur altında kalan Turna'nın bu durumunu Zeynep'e söylemeye çalışacak.

Anne dizisi 11 Nisan salı akşamına damga vuracak. Yeni bölüm fragmanı internette yayınlanır yayınlanmaz yeni bölümde neler olacağı merak edilmeye başlandı. Son bölüm özeti de yeni bölüm fragmanı da haber detayda. Cengiz’in eline düştükten sonra eski günlerine geri dönen Turna, Anne dizisi yeni bölüm fragmanında yer alan bilgilere göre yine sokaklara düşecek. Salı günleri ekrana gelen dizide Turna, Zeynep’i başka bir kızla ilgilenirken görmüş ve bunun ardından Zeynep’e küsme kararı almıştı. Anne dizisi 22. son bölümde Zeynep’in yurda giderek başka kızları sevdiğini gören Turna, gözyaşları içerisinde kalmıştı.

Anne dizisi yeni bölüm fragmanı bu akşam yayınlanacak olan bölümde Turna’nın yaşayacağı zorlukları bir kez daha gösterdi. Geçtiğimiz aylarda Şule tarafından sokağa atılan Turna’ya Zeynep sahip çıkmış ancak yaşanan olayların ardından Turna’nın gerçek annesinin Şule olması nedeniyle Turna geri alınmıştı. Turna’yı kaçırarak fidye isteyen Cengiz ise Anne dizisi son bölümde Şule ile yeniden birlikte olmaya karar vermişti.

anne_11_nisan

Anne dizisi konusu ne?

Polis, sahil güvenlik ve balıkçılar denize düşen 7 yaşındaki Turna'yı aramaktadır. Arama çalışmaları sırasında minik kızın annesi Şule'nin yani Gonca Vuslateri'nin çaresiz yüzüyle hikâye başlar. Flashback sahnelere dönülür. Denize düştüğü sanılan Turna, pavyonda çalışan annesi Şule ve onun zalim sevgilisi Cengiz'le yani Berkay Ateş'le aynı evde yaşamakta ve sistemli olarak dayak ve işkenceye maruz kalmaktadır. Minik kız ne yaşarsa yaşasın minik tavşanı Pamuk'la ve hayal ettiklerini yazdığı defterle mutlu olmaya çalışmakta ve bir gün hayatının tamamen değişeceğine inanarak hayaller kurmaktan hiç vazgeçmemektedir. Turna'nın hayatı, okuduğu ilkokula geçici olarak başlayan Zeynep'in girmesiyle değişir. Zeynep sınıfın asıl öğretmeni Handan, feci bir kaza geçirince onun yerine hiç hazırlıksız derse girmek zorunda kalır. Sınıftaki öğrenciler arasında Turna, hemen Zeynep'in dikkatini çeker.

ANNE 23. Bölüm Fragman

Anne dizisi yeni bölümde neler oldu?

Şule ve Cengiz’in kendisiyle ilgilenmemesi nedeniyle hem küçük bebeğin hem de kendisinin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kalan Turna bu kez sokağa atılacak. Aylar önce geçimsizlik nedeniyle Turna’yı çöpe atan Şule bu kez minik kızı yağmur altında bırakacak. Turna’nın çok zor durumda olduğunu gören Gönül ise, Zeynep’i durumdan haberdar etmeye çalışacak. Zeynep’e durumu söyleme işi ise sevdiği kişiye kalırken anne olmaya hazırlanan Zeynep, evlatlık almak istediği kişiyi seçmeye gidecek. Şule ve Cengiz tarafından sokağa atılan Turna ise yağmurda ıslandıktan sonra yeniden hastalanacak. Durumlarının iyi olduğunu söyleyerek Turna’yı geri alan Şule ardından da Turna’nın öldüğünü söyleyerek Zeynep’i kandırmıştı. Bu akşam yayınlanacak bölümde Turna’nın yaşadığını ve kendilerine çok yakın bir alanda bulunduğunu öğrenen Zeynep’in nasıl bir tepki vereceği ortaya çıkacak.

Anne dizisi sonbölümde neler oldu?

Turna'nın kaçırılmasından sonra olaylar birbiri ardına gelişirken Turna'nın öldüğünü düşünen Zeynep ve eşi evlat edinmeye karar vermişti. Öte yandan Şule'nin kendisine bakmaması nedeniyle hem küçük kardeşine hem de kendi ihtiyaçlarına bakmak zorunda kalan Turna ise oldukça sıkıntılı günler geçirmişti. Bu duruma dayanamayan Gönül, yeni bölümde Zeynep'in yanına giderek tüm gerçekleri anlatmaya karar verecek.

Anne dizisi 11 Nisan yeni bölüm fragmanı yayınlandı! ile ilgili etiketler Anne 11 nisan 23. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.