Anne cinayet zanlısından 3 aylık hamile...

İzmir'de gerçekleşen üvey baba cinayetinde ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

İzmir’de bir haftadır kayıp olan lise öğrencisi Ahmet Coşkun’un üvey babası tarafından keserle öldürülüp kuyuya atıldığı ortaya çıkmıştı. Gözaltına alınan üvey baba M.M'nin ifadeleri doğrultusunda korkunç cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

Katil zanlısı üvey baba M.M.'nin aynı zamanda liseli Ahmet'in öğretmeni olduğu, ve annesinin öğretmeni ile evlenmesi konusunda ısrarcı olduğu ortaya çıktı. Anne E.M.'nin (35) de katil zanlısı M.M. ile 6 ay önce evlendiği öğrenildi.

CİNAYETİ İşleyip gözyaşı döktü.

Öte yandan, katil zanlısı M.M'nin cinayeti işlediği gün eve gelip, gözyaşı döktüğü ortaya çıktı. Katil zanlısının olay günü eşi E.M.'nin elini tutup sürekli ona sarılarak teselli ettiği öğrenildi. Katil zanlısı ayrıca bir hafta boyunca jandarma ekipleri tarafından yapılan arama çalışmalarına da katıldı.,

ANNE ZANLIDAN HAMİLE

Öte yandan anne E.M'nin katil zanlısı kocasından 3 aylık hamile olduğu belirlendi. Mahalle sakinleri de katilin üvey baba olduğu ortaya çıkınca büyük şok yaşadı.

Kıskandığı için öldürmüş

Emniyette suçunu itiraf eden M.M'nin ifadesinde, eşinin oğlunu çok sevdiğini, Ahmet'i ortadan kaldırırsa kendisini seveceğini düşünerek cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

VATANDAŞLAR LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

Emniyette işlemleri tamamlanan katil zanlısı üvey baba yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevkedildi. Zanlının emniyetten çıkartılması sırasında vatandaşlar üvey babayı linç etmek istedi. Çelik yelek giydirildiği görülen zanlı polis memurları tarafından güçlükle araca bindirilerek bölgeden uzaklaştırıldı.

Anne cinayet zanlısından 3 aylık hamile... ile ilgili etiketler İzmir üvey baba cin ayet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.